SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Lira İçin!..

A- A+ PAYLAŞ

1 Lira İçin..
Polise başvuran öğrenci, parkta yanına gelen iki kişinin tehditle elindeki 1 lirayı aldıklarını bildirdi ve şikayetçi oldu. Bu arada, iki gencin cep telefonunu çaldığı öne sürülen bir kadın da polis tarafından yakalandı.

1 LİRA İÇİN!.
İddiaya göre, olay saat 10.30 sıralarında Orduevi karşısındaki İsmetpaşa Parkı (Hürriyet Parkı)’nda meydana geldi. B.Ü. adlı erkek öğrenci, polise başvurarak, parkta oynarken, görse tanıyabileceği iki kişinin yanına geldiklerini, elindeki 1 lirayı istediklerini, vermeyeceğini söylemesi üzerine “Parayı vermezsen seni döveriz” diye tehdit ettiklerini, bunun üzerine parayı verdiği şahısların hızla uzaklaştıklarını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

TELEFON ÇALMIŞ!
Malatya'da iki gencin telefonunu alıp kaçtığı ileri sürülen kadın, emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Malatya Valiliği önünde meydana geldi. Valilik önünde yürüyen iki gencin yanına gelen kimliği belirsiz kadın, gençlerden birinin cep telefonunu istedi. Telefonla bir süre uğraşan kadın, daha sonra telefonu alarak kaçmaya başladı. Bir süre olayın şaşkınlığını yaşayan iki genç, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Bu sırada telefonu çalan kadını açık otoparkta yakalayan gençler, telefonlarını çaldığını iddia ettikleri kadını emniyet ekiplerine teslim etti. Hırsızlık yaptığı ileri sürülen kadın, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Emniyet otosuna bindirilen kadın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarından gizlenmeye çalıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız