SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Malatya ISOYAP Fuarı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Doğalgaz Fuarı'nın, 18 Mayıs 2006 tarihinde 34 firmanın katılımıyla açılacağı bildirildi.

Malatya Doğalgaz, Isıtma, Soğutma Sitemleri ve Yapı Ürünleri Fuarı (1. Malatya ISOYAP) nedeniyle İl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreteri Sait Kabadayı, fuarcılık firması temsilcisi Necati Tahtadelen ve Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Erdal Yavaş, TSO'da bir basın toplantısı düzenledi.

TSO Genel Sekreteri Sait Kabadayı, Malatyalı firmaların, konut sahip ve yöneticilerinin fuarı gezerek, doğalgazla ilgili teknolojileri takip etmelerini isterken, Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Erdal Yavaş ise doğalgazın Malatya'da yeni kullanılacak olması nedeniyle teknoloji ve kullanılacak ürünler hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Fuarcılık temsilcisi Necati Tahtadelen ise fuarda toplam 34 firmanın stant açacağını belirterek, "Firmalar standlarını oluşturmaya başladı. Fuar halk ve esnaf için faydalı olacaktır. Fuarda doğalgaz ekipmanlarının tanınması, doğalgazdan kaynaklanabilecek tehlikeler, nerelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılacak" dedi.

Doğalgaz Fuarı, 21 Mayıs 2006 tarihine kadar devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız