SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Mayıs Kutlaması Emeksiz Üst Kavşağında

0
Güncellendi - 2016-05-01 16:30:00
1 Mayıs Kutlaması Emeksiz Üst Kavşağında
A- A+ PAYLAŞ

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Pazar günü Turan Emeksiz Caddesi üst kavşağında etkinlik düzenlenecek.

KESK öncülüğünde bazı siyasi partiler ile demokratik kitle örgütlerinin oluşturduğu platform tarafından ortaklaşa kutlanacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı 12.00’de başlayacak.

Mesajlar

Bu arada Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çakır mesajında şunları belirtti:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı emeğe verilen değerin, önemli bir göstergesidir.

Gelişen, büyüyen ve yükselen Türkiye'nin en büyük destekçisi çalışanlardır.

Yaptıkları çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştüren işçilerimiz, ülkemizin olduğu gibi Malatya’mızın da kalkınmasındaki anahtarı durumundadır.

İlimizin son yıllardaki gelişiminin temelinde; başta Büyükşehir Belediyemiz çalışanlarının yanı sıra, diğer belediye, kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektördeki çalışanlarımızın emek ve alın terleri vardır.

Hizmet noktasında Malatya’mıza katkı sunan bütün çalışanlarımıza can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın bir şenlik havası içinde geçmesini diliyor, bütün çalışanlarımızın bu güzel gününü kutluyorum”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, işçi ve emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçiler için önemli bir gündür. Dünya çapında kutlanan ve ülkemizin de içinde bulunduğu çok sayıda ülkede resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçiler ve emekçiler için birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü bakımında önemli bir gün olarak tarihteki yerini almıştır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün ülkemizde resmi tatil olarak kabul edilmesi, taşeron işçilere kadro verilecek olması, ülkemizde işçi ve emekçiye verilen önemin her geçen gün arttığının bir göstergesidir. Emek ve alın teri, toplumsal barış ve huzurun temelini oluşturmaktadır. “İşçinin hakkını alın teri kurumadan ödeyin” diyen bir inancın fertleri olarak, emeğin ve alın terinin insan hayatında çok kıymetli bir değer olduğunu unutmamalıyız. Ülkemizin ve ilimizin gelişmesinde, modern ve çağdaş bir şehir olmasında işçilerimizin ve emekçilerimizin büyük katkısı bulunmaktadır. Özelde Battalgazi ilçesinin gelişmesinde, modern bir ilçe olmasında emeği ve alın teri bulunan belediyemiz işçilerini ve emekçilerini tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, alın teri ve emeği ile ekmeğini kazanan tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ve Bahar Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız