SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Mayıs Trafik Düzenlemeleri

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, Milli Egemenlik Üst Kavşağı'nda yapılacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları dolayısıyla Pazar günü için uygulanacak trafik önlemleri ile ilgili bilgi verdi.

Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklama şöyle:

"1 Mayıs 2011 günü ilimiz 100.Yıl Kavşağında yapılacak olan İşçi Bayramı Kutlamaları nedeni ile bu kesimde alınacak trafik tedbirleri aşağıya çıkarılmıştır.

1. İnönü Caddesi Ofis Kavşağından Milli Egemenlik Caddesine trafik akımı eerilmeyecektir.

2. Hasan Bey Caddesinin Karanfil Sokak ile kesiştiği noktadan 100.Yıl kavşağına doğru trafik akımı verilmeyerek, Karanfil 1.Sokaktan İsmet Paşa Caddesine doğru araçların seyri sağlanacaktır.

3. Cengiz Topel Caddesinin Mücelli Caddesi ile kesiştiği yerde trafik akımı kapatılarak Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Mücelli Caddesine doğru araçların seyri sağlanacaktır.

4. Turgut Temelli alt kavşağından 100.Yıl Kavşağı istikametine trafik akımı verilmeyerek alt geçit girişinden itibaren Halep Caddesinden İnönü Caddesine çıkış sağlanacaktır.

5. Milli Egemenlik Caddesine araç çıkışına müsaade edilmeyeceğinden bu cadde ile bağlantılı sokaklarda seyreden araç sürücüleri diğer sokaklara yönlendirilecektir.

6. Milli Egemenlik Caddesi üzerinde araç parkına müsaade edilmeyeceğinden 30.04.2011 tarihi gecesi cadde üzerine araç bırakılmaması gerekmektedir.

Bu nedenle 100.Yıl kavşağı civarında seyreden araç sürücülerinin yukarıda belirtilen trafik tedbirlerine uygun hareket etmeleri gerekmektedir."

YÜRÜYÜŞ VE MİTİNG..
Bu arada, KESK'in önderliğinde bazı siyasi partiler, memur ve işçi sendikaları ile derneklerin ortak organize ettiği 1 Mayıs kutlamaları Pazar günü gerçekleştirilecek.

Katılımcılar, saat 12.00'de Kız Meslek Lisesi önündeki kavşaktan Milli Egemenlik Caddesi'nden üst kavşağa kadar yürüyecekler ve daha sonra buradaki mitinge katılacaklar. Mitinge 17.00'ye kadar izin verildiği bildirildi.

Yürüyüş ve mitinge, "Atanmamış Öğretmenler" ile "YGS Mağduru" öğrencilerin de katılacakları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız