SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Mayısta Tek Tip Kıyafet..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki 1 Mayıs mitingi öncesi, alana tek tip kıyafetlerle girmek isteyen grupla polis arasında gerginlik yaşandı.

Miting alanının tüm girişlerine polis kontrol noktaları oluşturularak, alana girenler tek tek arandı. Miting alanına giriş yapmak isteyen ve tek tip elbise ile bere giyen gurup ise polis tarafından miting alanına alınmadı. Kontrol noktasındaki emniyet yetkilileri, guruba berelerini çıkartmalarını, aksi takdirde içeri alınmayacakları uyarısında bulundu. Yapılan uyarıya bir süre tepki gösteren gurup, daha sonra tek tek berelerini toplayarak bir poşetin içerisine koydu.

Hak ve Özgürlükler Cephesi adlı grubu oluşturdukları bildirilen bu kişiler, katıldıkları mitingin sonuna doğru berelerini yeniden takarak halaylar çektiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız