SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Milyar Destek Ayrıldı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, seçim çalışmaları kapsamında Kasap Pazarı ile çevre esnafını ziyaret etti ve "Biz her zaman esnafımızın yanındayız."dedi.

Öz'ün gezisine ilişkin basın bülteni şöyle:

"TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, seçim çalışmaları kapsamında kasap pazarı ve çevre esnafını ziyaret etti. Burada konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Her zaman esnafımızın yanındayız. Esnafımız için 1 Milyar TL destek kredisi ayrıldı" dedi.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, Ak Parti İl başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve kadın kolları ile birlikte, 12 Haziran seçimleri için çalışmalarını Kasap pazarında sürdürdü. Esnafın büyük ilgi gösterdiği Ömer Faruk Öz’ün yolu sık, sık vatandaşlar ve esnaflar tarafından kesilerek dua ve destek mesajları sunuldu. Birçok esnaf yaptığı konuşmada hükümetin esnafa sunduğu kredi ve diğer desteklerden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkürlerini sundular.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Ülkemiz, şehrimiz ve esnafımızla, daha kalkınmış, daha müreffeh bir Türkiye'de yaşayacak. Önümüzdeki iktidar dönemi artık AK Parti'nin ustalık eseri olarak, ciddi rahatlamanın olacağı bir dönem olacak." dedi.

Öz “Esnafımız her zaman yanımızda oldu”

Öz, esnafa kredi konusunda büyük destek verdiklerini belirterek, "1 milyar lira kaynak ayırarak, ülkemizdeki esnafımıza destek kredisi sağlandı. Bunlardan bütün esnafın yararlanmasını arzu ediyoruz. Biz esnafımızı hiçbir zaman unutmadık. Esnafımızda her zaman yanımızda oldu." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından esnaf ziyaretine başlayan Ömer Faruk Öze sıcak ilgi gösterildi. Girdikleri yerlerde ikramlarla ağırlanan Öz ve beraberindeki partililer moral depoladı. Başbakanın Türkiye için şans olduğunu ifade eden bir esnaf, "Bu sefer ampulü projektör yapacağız ve bütün dünyayı aydınlatacağız" dedi. AK Parti için çalıştıklarını belirten bir başka esnaf, "Biz Malatyalıyız 81 vilayete karşı Tayip Erdoğan’a hürmetimiz var. Benim babam hasta idi hastaneye gittim bana senet imzala ki babanı yatıralım dediler, Bir zamanlar benim dedem burada tüp kuyruğunda idi dediler ki deden ölmüş, geldik ki dedem bir tarafta tüp bir tarafta şimdi Allah Tayyip Erdoğan’dan razı olsun ne hastande rehin hasta var nede tüp kuyruğu var, her şey çok bol " ifadesini kullandı.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz ve beraberindeki heyet son olarak Mısır Çarşısı ve çevredeki iş hanlarını ziyaret ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız