SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Milyar YTL Kobileri Bekliyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 8-9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı (KOBİF), düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. KOBİ'lerin kendilerini tanıtma fırsatı bulacağı fuarla ilgili açıklama yapan Proje Sorumlu Yardımcısı Sevcan Erdem, "1 milyar YTL KOBİ'leri bekliyor" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) salonunda düzenlenen basın toplantısına, MTSO Başkan Vekili Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycı, MTSO Genel Sekreteri Sait Kabadayı ve Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Proje Sorumlu Yardımcısı Sevcan Erdem katıldı.

MTSO Başkan Vekili Hasan Hüseyin Erkoç, fuarların önemine değindiği konuşmasında, 8-9 Haziran'da Avşar Otel'de düzenlenecek olan KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı'na Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, KOSGEB, Türk Patent Enstitüsü, Halkbank, Yapı Kredi ve TÜBİTAK'tan yetkili ve uzmanların katılacağını bildirdi. "Bu fuarda KOBİ'ler hem kendilerini tanıtma fırsatı bulacak hem de kendilerine finansal destek sunan kurum, kuruluş ve firmalar ile tanışacak" diyen Erkoç, fuarın verimli geçmesini temenni etti.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycı'nın konuşmasının ardından söz alan Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Proje Sorumlu Yardımcısı Sevcan Erdem ise, Türkiye'de 20 ilde düzenlenecek olan KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı'nın 11'incisinin Malatya'da gerçekleştirileceğini ifade etti.

KOBİ'lere bu yıl çeşitli kurum ve kuruluşların sağlayacağı teşvik destek miktarının 1 milyar YTL olduğunu, ancak KOBİ'lerin bu destek ve teşviklerden yeteri kadar yararlanamadığını belirten Erdem, "1 milyar YTL KOBİ'leri bekliyor sloganıyla düzenlenecek fuarlarda KOBİ'lere çeşitli kurum ve kuruluşlardan sağlanan destek ve teşvikler anlatılacak, sorunların çözümüne yönelik bilgi aktarımı yapılacak" dedi.

KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı'nın Malatya'dan sonra Konya, Çorum, Eskişehir, Denizli, Samsun, Diyarbakır, Adapazarı, Manisa ve Mersin'de düzenleneceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız