SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Milyon YTL Ayırdık'

A- A+ PAYLAŞ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, köylere hizmetin yanı sıra ilin diğer hizmetlerine de katkıda bulunduklarını belirterek, "Bölünmüş yol için 1 milyon YTL ayırdık" dedi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Özel İdaresi olarak asli işlerinin dışında, kültürel ve şehrin diğer hizmetlerine de yardımcı olduklarını belirterek, "Kültür ve Sanat Merkezi inşaatı devam ediyor. Yüzde 50'si Kültür ve Turizm Bakanlığı, yüzde 25'i Malatya Valiliği İl Özel İdaresi ve yüzde 25'i de Malatya Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat Merkezi, ilimizin önemli bir ihtiyacını gidermiş olacaktır" diye konuştu.

Sami Er, şehir görüntüleme sistemi Mobese'ye de İl Özel İdaresi olarak yardımcı olduklarını ifade ederek, "Ayrıca, duble yol konusunda da diğer kuruluşlarla birlikte Malatya - Doğanşehir - Gölbaşı bölünmüş yol yapım çalışması sürdürülüyor. İl Özel İdaresi olarak bölünmüş yola 1 milyon YTL para ayırdık" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız