SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Milyon YTL Ödedik..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da yönetimin futbolculara 1 milyon YTL tutarında ödeme yaptığı açıklandı. Bu arada, kulüpten bir notere olan 15 bin YTL'lik borç nedeniyle icra işlemi yapıldığı ve 2 otonun haczedildiği açıklaması da geldi.

Malatyaspor yönetiminin, her iki konudaki açıklaması da kulübün resmi internet sitesinde yeraldı.

Futbolculara 1 milyon YTL tutarında ödeme yapıldığı yolunda yönetici Selahattin Dağıstanlı'nın imzasını içeren açıklama şöyle:

"Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından futbolculara 1.000.000 YTL lik ödeme yapıldı . Futbolcuların transfer taksitleri ve maç başı alacaklarına dair 1.000.000 YTL lik ödeme bugün yapıldı.Valilik tarafından Malatyaspor Kulübü yararına yardım kampanyasından 1 Şubat ve 28 Şubat tarihleri arasında toplanan 118.000 YTL bu ödemelerin içerisine dahil edilmiştir Sayın Valimiz Halil İbrahim DAŞÖZ’e teşekkürlerimizi sunarız."

"NOTER BİZİ İCRAYA VERDİ.."
Kulübün internet sitesinde, bir noterin alacağına karşılık yaptığı icra işlemi de, "imzasız" olarak duyuruldu. Bu açıklama da şöyle:

"Malatyaspor kulübü olarak sezon başında ve devre arasında yapmış olduğu profesyonel futbolcu sözleşmeleri Noter ücretleri karşılığı olarak kulübümüz tarafından yüklü miktarda ödeme yapılmakla beraber kalan açık hesabımız için 15.000 YTL lik çek verilmiş olup, bu çekin ödemesinin bir müddet gecikmiş olması sebebi ile kulübümüz (adı açıklamada belirtilen bir noter) tarafından icraya verilerek kulübümüze ait 2. adet binek aracın Trafik ekipleri tarafından bağlanmasına yol açmıştır. Tüm Malatya kamuoyu Malatyaspor’a destek olmaya gayret ettiği şu günlerde bu tür olayların yaşanması bizleri son derece üzmüştür kamuoyunun takdirine sunulur. Saygılarımızla."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız