SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 No'lu Saha 1.5 Aya Hazır

0
Güncellendi - 2016-09-21 00:59:44
1 No'lu Saha 1.5 Aya Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe’de yeni sahanın yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Yenilenen 1 nolu sahanın tribünü yapılırken, yanındaki ampute futbol sahasının soyunma odası binasında çalışmalar hız kazandı.

Malatya amatörünün büyük yükünü çeken ve 10 yıllık süreçte artık kullanılamaz hale gelen Yeşiltepe’deki bir nolu sahada çalışmalar hız kazandı.

Spor Salonu ve sahalarıyla spor kompleksine dönüşen Yeşiltepe’de, yıllardır Malatya amatörüne ve BAL Ligi takımlarına hizmet veren bir nolu sahanın yeniden yapılması için Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı gerekli girişimlerde bulunmuş ve Spor Genel Müdürlüğü’nden gerekli ödenek çıkarılmıştı.  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen proje kapsamında, yüklenici firma çalışmalarını sürdürüyor.

SAHA TAMAMEN YENİLENİYOR

Yapılacak çalışma kapsamında bir nolu saha zemini tamamen elden geçirilerek, yeni tribün yapılacak. Bunun yanında seyircilerin kullanabilecekleri lavabolar da inşa edilecek. Engelli vatandaşlarında düşünüldüğü projede, sahanın tel örgüleri de yenilenecek.

Proje kapsamında engelli sporcuların rahatça kullanabilecekleri bir ampute futbol sahası ile tribün yapılacak.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 1 milyon 700 bin TL mal olan proje kapsamında stat çok daha modern bir yapıya kavuşmuş olacak.

TRİBÜN YAPILDI

Yeni sahanın eski tribününün karşısına yeni bir tribün daha yapıldı. Bunun yanında sahanın ışıklandırma sistemleri daha da güçlendirilecek.

Sahada ayrıca futbolcuların ısınmaları için özel bir alan yapılacak. Sahanın 1,5 ay içerisinde teslim edileceği kaydedildi.

Yeni sahanın sentetik çiminin Ekim ayı içerisinde serileceği ifade edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

saha2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız