SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 No'lu Saha Bakıma Alınıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:10:26
1 No'lu Saha Bakıma Alınıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör sporun yaklaşık 10 yıldır yükünü çeken ve bugüne kadar en az 2 binin üzerinde resmi maçın oynadığı Yeşiltepe 1 nolu saha bakıma alınacağı bildirildi.

Yaz aylarında 2 ve 3 nolu sahayı elden geçiren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, 1 nolu sahanın bakıma alınacağını açıkladı. 2 nolu sahanın çöken zeminini düzelterek ışıklandırma direklerini ve aydınlatma sistemleri yapılırken, 3 nolu sahanın ışıklandırma ve aydınlatma sahalarını yapan müdürlük, 2 nolu saha ile soyunma odası arasındaki bağlantıyı da yolun altından geçen tünelle sağlamıştı. Çıkarılan bütçenin büyük bölümüyle bu işleri yapan kurum, 1 nolu saha için ise gerekli olan yaklaşık 1 milyonluk bütçeyi elde edemediği için zemin yenileme ve tel örgü, çevre düzenlemesi gibi çalışmaları yapamamıştı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, hedefteki ilk işlerinin 1 nolu sahadaki yenileme çalışmaları olduğunu ifade etti. Fındıklı, “Yeşiltepe 1 nolu sahanın zemin işlemi gerçekten Malatya amatörü adına çok önemli bir iş. Zemin artık neredeyse kullanılamaz hale geldi, bunun farkındayız. Bütçe konusunda oldukça kapsamlı bir iş olduğu için genel müdürlükten kaynak istedik. Fakat diğer sahalarımızdaki eksikliği giderince burayı yenileyecek çalışmaları yapamadık. Şimdi ilgili mercilerle görüştük ve ödenek sözü aldık. Hemen harekete geçip zemin yenileyeceğiz. Arka kısımdaki asfalt ve boş alanı değerlendireceğiz. Tel örgüleri daha modern hale getireceğiz. Kısacası yeniden bir tesis görünümüne kavuşacak. Bu anlamda amatörümüzün taleplerini karşılayacağımız için gönüllerini ferah tutsunlar” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız