SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Ocak'tan İtibaren Ödemeyeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:20
'1 Ocak'tan İtibaren Ödemeyeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, ''1 Ocak'tan itibaren e-reçete dışında bir reçete kabul etmiyoruz'' dedi.

Acar, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen ''Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları'' isimli panelde yaptığı konuşmada, Sosyal Güvenlik Reformu'nun Türkiye tarihinin en önemli reformlarından biri olduğunun altını çizdi.

Acar, sağlık alanında da önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, e-reçete uygulamasının da bunlardan biri olduğunu belirtti.

Uygulama kapsamında 120 bin doktordan 86 bin 613'nün hekim şifresi aldığını bildiren Acar, şöyle konuştu:

''1 Ocak'tan itibaren e-reçete dışında bir reçete kabul etmiyoruz. Lütfen şifrenizi alın ve sisteme girin. 1 Ocak'tan itibaren e-reçete dışında reçeteyi ödemiyoruz. Ödemeyeceğimizi şimdiden söylüyoruz. O nedenle doktorlar şimdiden şifresini alsın, e-reçete yazmaya başlasın.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız