SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ölü, 16 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Suçatı mevkiinde yoldaki buzlanma yüzünden takla atan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirirken, 1 kişi de ağır yaralandı. Bu arada ildeki diğer kazalarda da 15 kişinin yaralandıkları bildirildi.

BUZLANMA YÜZÜNDEN..
Kaza Pazar gecesi 21.30 sıralarında Doğanşehir Suçatı Köyü Meletderesi Köprüsü mevkiinde oldu. 47 yaşındaki B.G. yönetiminde bulunan 23..259 plakalı otomobille Malatya yönüne gelirken, buzlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Kazada sürücü yaşamını yitirirken, aracında bulunan 28 yaşındaki R.A. ağır yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Hastane Caddesi’nde 30 yaşındaki G.Ö. adlı bayan yönetimindeki otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 66 yaşındaki S.Ö.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu Turgut Temelli kavşağında 42 yaşındaki Ş.T. yönetiminde bulunan otoyla, 78 yaşındaki M.S. adlı yayaya çarparak ağır yaralanmasına neden oldu.

Tevfik Temelli Caddesi alt kavşağında 38 yaşındaki Y.Ö.’nün yönetiminde bulunan oto ile H.E.Ş.’nin yönetiminde bulunan otolar çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 48 yaşındaki A.Ş. ve 39 yaşındaki S.Ş. adlı bayanlar ile 13 yaşındaki M.K.Ş. adlı çocuğun yaralandığı bildirildi.

Beşkonaklar’daki kazada, 25 yaşındaki Muhammet Sarıkaya, yönetimindeki otoyla giderken buzdan kayıp kaldırıma çarptı. 22.00 sıralarındaki kazada oto sürücüsü yaralandı.

Orduzu Pınarbaşı yol ayrımında 26 yaşındaki E.A. yönetimindeki kamyonete, 44 yaşındaki B.Ş. yönetimindeki oto arkadan çarptı. İki sürücü de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Mimar Sinan Caddesi’nde 51 yaşındaki B.K. yönetimindeki 44 FD 392 plakalı otoyla giderken, 11 yaşındaki İ.T.Y. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu Turgut Temelli Kavşağında 48 yaşındaki Ş.S. yönetiminde bulunan 44 DS 374 plakalı otoyla 34 yaşındaki E.K.’ye çarptı ve yaraladı. Yaralının sağır ve dilsiz olması nedeniyle ifadesi alınamadı.

Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi’nde 23 yaşındaki M.Ç. yönetiminde bulunan oto ile 30 yaşındaki R.T. yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada sürücülerden R.T. yaralandı.

Tepeköy’den Malatya merkeze gelmekte olan 26 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan 44..695 plakalı oto, Sıtmapınarı mevkiinde sağ arka teker aksının kırılması sonucu devrilirken, sürücünün yaralandığı bildirildi.

Doğanşehir’den Malatya yönüne gelmekte olan 38 yaşındaki İ.Y. yönetimindeki 31..021 plakalı otomobil, Kelhalil Köyü mevkiinde buzlu yol nedeniyle takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 38 yaşındaki eşi Z.Y. yaralandılar.

Ankara yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 35 yaşındaki M.D.’nin yönetiminde bulunan 44..785 plakalı kamyon, 01.00 sıralarında Yeşilyurt İkizce Köyü civarında buzdan kayarak bariyerlere çarptı. Malatya’ya 17 kilometre mesafedeki kazada sürücü ağır yaralandı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız