SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ölü 17 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir minibüsün devrilmesi sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 16'sı bayan olmak üzere 17 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu 35. kilometresindeki Oluklu köyü mevkiinde meydana geldi. T.Ö. idaresindeki 23 FZ 534 plakalı minibüs, tekerleğinin yerinden çıkması sonucu devrildi. Kazada Çiğdem Ulaş adlı bayan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü T.Ö. ile Ergi Özçelik, Kübra Akdağoğlu, Yeter Aslan, Ümmü Gülsüm Güner, Esma Polatoğlu, Halime Gül, Rukiye Kaya, Vildan Bakan, Necla Güner, Hatice Kangüler, Nazlı Üstündağ, Esma Zeybek, Azra Kaya ve Demet Güner ile ismibelirlenemeyen bir bayan yaralandı. 17 yaralı ambulanslarla Malatya'daki hastanelere kaldırıldı.

KOPAN KULAK HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ
Yaralı olarak Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralardan birinin kopan kulağı olay yerinde bulunarak hastaneye yetiştirildi. Kulak bir poşetle polis ekiplerince alınarak Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne yerine dikilmek üzere götürüldü.

Minibüsün Adana'daki manevi dini liderin konferansına Elazığ'dan 17 tane bayanı götürmekte olduğu öğrenildi. Bayanların Furkan Derneği'ne mensup oldukları kaydedildi.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Cengiz Topel Caddesi’nde bisikletiyle, 34 yaşındaki V.K. yönetiminde bulunan 44..570 plakalı otoya arkadan çarpan V.K.D. adlı erkek çocuk yaralandı.

Doğanşehir Esentepe Mahallesi’nde 32 yaşındaki E.T., ehliyetsiz olarak kullandığı traktörle A.T. adlı kız çocuğa çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

2. OSB’den il merkezine doğru gelmekte olan 47 yaşındaki T.E. yönetiminde bulunan 44..342 plakalı oto, 26 yaşındaki Ö.Ö. yönetiminde bulunan 04..3552 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada 47 yaşındaki B.K., 25 yaşındaki F.G., 44 yaşındaki M.V. ve 30 yaşındaki M.K. yaralandılar.

Akçadağ Kozalak Köyü yolunda da 26 yaşındaki Ş.K.’nın yönetiminde bulunan 44..030 plakalı araç, freninin boşalması sonucu kaza yaptı. Yolculardan 60 yaşındaki H.M. ve 24 yaşındaki M.A. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız