SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Puan Almak da İyidir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:35
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Pendikspor, ligin 7. haftasında kendi evinde Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. 

0-0 sonuçlanan Pendikspor maçından sonra değerlendirme yapan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “4 haftadır aldığımız seriyi devam ettirmek istiyorduk. Rakibimiz Pendikspor, bu grubun iyi takımlarından, iyi pas yapan, iyi mücadele eden bir ekip. Bugün istediğimiz sonucu alabilmemiz için gerekli tempoyu yakalayamadık. Bunda futbolcularıma hak veriyorum. 8 günde 3 maç yüksek tempolarda hep kazanmaya yönelik ekstra bir gayret göstermek, doğal olarak fiziksel bir yıpranmaya sebep oluyor. Her şeye rağmen yine iyi mücadele ettiler. Ama istediğimiz sonucu alamadık. Rakibimizde iyi mücadele etti. Pendik deplasmanında 1 puan almak da iyidir. Ben oyuncularımın gayretine teşekkür ediyorum. Biz iyi bir takımız. Yine yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

Bugün oynanan Pendikspor maçını kazanmak istediklerini ve maçın berabere tamamlandığını belirten Yeni Malatyasporlu futbolcu Gökhan Güney, “Lider olmanın ve namağlup olmanın rakip takımlara sağladığı bir motivasyon var. Özellikle maçın ilk 20 dakikasında buna maruz kaldık. Ortada bir maç oldu. Son 25 dakika topa sahip olan bir Malatyaspor vardı. Bu ligde kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Bu 3 maçlık periyodu iyi tamamladığımızı düşünüyorum. Şimdi önümüzde Turgutlu maçı var. Eğer o maçı kazanırsak, Pendik deplasmanında alınan 1 puanın önemi o zaman ortaya çıkacaktır. Pendikspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Malatyasporlu bir diğer futbolcu Ramazan Kahya ise yeni bir galibiyet serisi yakalayıp, lider olmak istediklerini ifade ederek, “Pendikspor 2 haftadır kazanıyordu. Bizde 4 haftadır galip geliyorduk. İyi bir hava yakalamıştık. Pendik kendi seyircisi önünde galip gelmek istedi. Oyuna etkili başladılar. Bizde onların oyununu engelledik. Ortada bir maç oldu. Her iki takımda da yorgunluk vardı. Beraberlik iyi sonuç diye düşünüyorum. Önümüzdeki haftalara bakacağız. Tekrar galibiyet serisi yakalayıp, ilerleyen haftalarda liderliği almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Maça çok iyi başlayamadıklarını söyleyen Yeni Malatyasporlu futbolcu Eren Görür, “Biz 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştık. Buraya da galibiyet için geldik. Bir haftada 3 maç oynamanın yorgunluğu da vardı üstümüzde. Maça çok iyi başlayamadık. Son 20 dakikayı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlarımızı iyi değerlendiremedik. Deplasmanda alınan beraberlik bizim için iyi bir sonuç. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıp, galibiyet için oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan ise, “Bir haftada iki deplasman ve üç maçta 7 puan kötü değil. Herkesin ayağına sağlık. Lig uzun maraton, yola devam” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız