SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Puanın Yettiğini Öğrenince.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:48:50
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolcular Play-off'u düşünmeye başladı. 

İstanbul ekibi Kartalspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, ligin bitimine bir hafta kala Play-off'a kalmayı garantiledi. Giresunspor ile formalite maçına çıkacak olan sarı kırmızılılarda, futbolcular Play-off'a odaklandı.

Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, Play-off'ta başarılı olup, şampiyonluğu Malatya'ya getirmek istediklerini ifade etti.

Kahya, Play-off'a kaldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Allah korusun sıkıntılı bir sonuçta kendimizi zora sokacaktık. Sezonun en önemli maçına çıktık. Maça çok iyi başlayamadık. Kötü bir gol yedik. Golden sonra kendimize geldik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Şükürler olsun ki bu maçtan sonra Play-off’a kaldık. Şimdi bundan sonra önümüzde 15 günlük bir süreç var. Bu sürece en iyi şekilde hazırlanıp, Play-off’a iyi başlamak istiyoruz. İki maç üzerinden deplasmanlı maçlar oynayacağız. Kafamızı Play-off müsabakalarına odaklayıp, şampiyonluğu Malatya’ya getirmek istiyoruz" dedi.

"İSTEDİĞİMİZİ ALDIK"

Yeni Malatyaspor forvet oyuncusu Eren Görür, Kartalspor karşısında istediklerini alarak, Play-off'a kaldıklarını belirtti.

Genç oyuncu, takım olarak Play-off'a odaklandıklarını kaydederek, "Bizim hedefimiz Play-off’tu. Onun için oynadık. Diğer maçların skorlarını da öğrenince, maç biraz daha rölantide oldu. İstediğimiz aldık. Play-off’a kaldık. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürecek. Bundan sonra önümüzde Giresunspor maçı var. Giresunspor maçında da şans bulamayanlar oyuncularımız ve eksiği olan oyuncularımız oynayacaktır" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'u hedefine ulaştırmak istediklerini dile getiren Eren, "Bu sezon statü değişti. Kendi evimizde seyircimiz önünde çok güzel maçlar çıkartabiliyoruz. Geçen seneki statü çok farklı bir statüydü. Bir takım gününde olmadığı zaman, o maçta bir gol yeyince elenebiliyordun. Telafisi olmayan maçlardı. Ama bu sene hem içeride hem de dışarıda maç oynayacağız. Kimle oynarsak oynayalım önemli değil benim için. Biz içeride hem taraftarımıza hem de takımımıza güveniyoruz. Elimizden geleni yapıp Malatya'ya final oynatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"PLAY-OFF'TA BAŞARILI OLACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz (fotoğraftaki) ise, Kartalspor ile 1-1 berabere kalarak, Play-off'ta mücadele etme hakkını kazandıklarını anımsattı.

Ligde son maçlarını Giresunspor ile oynayacaklarını ifade eden Yılmaz, bu karşılaşmadan sonra Play-off'a odaklanacaklarını belirtti.

Tecrübeli futbolcu, Kartalspor karşısında istediklerini aldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Baskılı oynadık. Yenmek için uğraşıyorduk. Sonlara doğru 1 puanın yettiğini öğrenince biz de kontrollü oynamaya başladık. Gol yememe adına. İşi riske atmadık. Bundan sonraki çalışmalarımızı Play-off doğrultusunda gerçekleştireceğiz. İnşallah oraya daha güçlü ve daha hazır bir halde gidip, hedefimize ulaşacağız" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor sağ bek oyuncusu Necdet Kaba da Play-off'u garantilediklerini için mutlu olduklarını dile getirdi.

Kaba, takım olarak artık Play-off'u düşünmeye başlayacaklarını belirterek, "Kartalspor ile 1-1 berabere kalarak, Play-off biletini aldık. Takım olarak artık Play-off'a odaklanacağız. Play-off'ta da iyi sonuçlar alarak, şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız