SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ton Atık Pil Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:58:52
1 Ton Atık Pil Toplandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya merkezdeki okullar arasında düzenlenen ' Atık Pil Yarışması' nda dereceye giren okulların ödülleri yöneticilerine verildi. Yarışmada toplam 1 ton 28 kilogram atık pil toplandı. 
 
Malatya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yarışmanın ödülleri,  Malatyapark AVM’de düzenlenen ödül töreni ile verildi. Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, bazı daire müdürleri, şirket genel müdürleri ile okul idareci ve öğrencileri katıldı.
 
Yarışmada birinci olan Şentepe İlköğretim Okulu’nun ödülünü, okul müdürü Yaşar Yumrutepe’ye veren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Malatya’da güzel bir çevre ve yaşanabilir bir şehir adına duyarlılık göstermemiz gerekiyor. Bu konuda Belediyemize destek vermeye devam edeceğiz. Şentepe İlköğretim Okulu’nu tebrik ediyorum” dedi. 
 
İkincilik ödülünü Sütlüce İlköğretim Okulu Müdiresi Sonay İzciler’e takdim eden Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt ise “Bu piller toplanmasıydı havayı ve suyu kirletecekti. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek. Çalışmalara katkı veren başta Milli Eğitim Müdürü’müz olmak üzere öğretmenleri ve öğrencileri kutluyorum. Çevre Müdürlüğümüz ekiplerini de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 
 
Üçüncülük ödülünü ise MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, 19 Mayıs Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Veysel Fırat’a verdi. Okul Müdürü Veysel Fırat, Malatya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkürlerini dile getirdi.
 
Yarışma sonucu birinci gelen okula masa tenisi takımı, ikinciye santraç takımı, üçüncüye de futbol, voleybol ve basketbol topları hediye edildi. Hediyeler için sembolik olarak çek verildi. Yarışma birincisi olan Şentepe İlköğretim Okulu öğrencilerine, Tecde’de esnaflık yapan Ali Yiğit’in kırtasiye destekleriyle önemli ölçüde katkı sağladığı belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız