SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Yıl Bedava Taşıdılar..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, eğitime verdiği destek ve katkılardan dolayı plaket verildi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Eğitime verdiği destek ve sağladığı katkılardan dolayı, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a plaket verildi.

24 Ocak Pazartesi günü Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törene Doç.Dr.Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile okul müdürleri katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Belediyesinin son yıllarda eğitime çok ciddi katkılar sağladığını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Sayın Belediye Başkanımız göreve geldikten sonra okullarımızın ihtiyacı olan bahçe düzenlemeleri, satranç sahaları ve istinat duvarlarını yaptı. Okullarımızın bahçelerini asfaltlayarak çocuklarımızın daha rahat oynamalarını sağladı. Kardeş okul projesi kapsamında Melekbaba İlköğretim Okulumuz ile İstiklal İlköğretim Okuluna ikişer derslik ana sınıfları yaptı. Bunun yanı sıra çeşitli bayramlarda, törenlerde ve etkinliklerde MOTAŞ tarafından otobüs tahsisi yapılarak çocuklarımızın taşınmasını sağlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulunu evvel ki yıl yıktırdık. 1 yıl boyunca bin tane öğrencimizi belediyemiz ücretsiz evlerinden, okul bahçesinden alarak TOKİ’de yeni yaptırdığımız okulumuza taşıdılar. Sayın Başkanımıza bu değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına, başkan yardımcılarına ve müdürlerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’nın daha planlı bir şekilde büyümesini sağlamak için hiç durmadan çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, fiziki yapılanmanın yanı sıra bir şehrin gelişip iddialı olması için sağlık, eğitim, tarım ve sanayinin de aynı paralellikte gelişim göstermesi gerektiğini söyledi.

Başkan Çakır, “Malatyalı hemşerilerimizin daha rahat yaşamalarını sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok kurumumuzla ortak çalışmalar yapıyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Bu saydığımız işleri eğitim olmadan yapamayız. Her işin temelinde eğitim var. Okullarımızın eksikliklerini imkanlarımız çerçevesinde gidermeye çalışıyoruz. Eğitime bir nebze katkımız oluyorsa bundan mutluluk duyarız” dedi.

Malatya’nın hızla büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu belirten Vali Ulvi Saran’da yaptığı konuşmada, Malatya’nın eğitim ve sağlık alanında önemli yatırımlar yaptığını söyledi.

Vali Saran, “Belediyemizin zaten çok ağır bir iş yüküyle karşı karşıya olduğunu dikkate alırsak bu katkıları bizler için çok önemli. Alt yapı ihtiyaçları aslında çok fazla göz önünde olan şeyler değillerdir. Ancak alt yapı ihtiyaçları yerinde ve zamanında çözümlenirse bunların üzerinde yükselecek diğer hizmet birimleri üniteler, yatırım ve inşaatlar daha nizamlı bir şekilde yükselecektir. Bu bağlamda belediyemizin çalışmalarını yakından izliyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Bütün bu alt yapı çalışmaları, deşarj sistemleri, kaldırım çalışmaları yol düzenleme çalışmaları yapılırken bir taraftan eğitim tesislerimizin daha iyi hizmet verebilmeleri için özelikle çevre düzenlemeleri, istinat duvarları, asfaltlama konusunda yapmış oldukları katkılardan dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çalışmalarını takdirle karşılıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunum eşliğinde, Malatya Belediyesinin 2010 yılı içinde eğitime verdiği katkılar tek tek anlatıldı.

Hazırlanan sunumda Malatya Belediyesinin 2010 yılı içerisinde asfaltlama, satranç sahaları, istinat duvarları, peyzaj düzenleme ve yeşillendirme gibi çalışmalarla eğitime toplamda 1 milyon 32 bin TL’lik katkı sağladığı belirtildi.

Programın sonunda Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a eğitime verdiği destek ve katkılardan dolayı plaket verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız