SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Yıl Önce Tamamdı da!..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya'nın sadece tabela ile değil, kendisi ile birlikte büyük şehir olacağını ve bunun içinde alt yapı sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte referandum gezileri kapsamında Özsan Sanayi Sitesi'ne giderek burada esnafları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Malatya'nın büyük şehir olması gelişmesi ile ilgili olarak değerlendirme yapan Fındıklı, "Büyük şehir ile ilgili çalışmalar 1 yıl öncesinde tamamlanmıştı. Ancak mahalli seçimler nedeniyle konunun açıklanması çok uygun bulunmadı. Bir taslak olarak kaldı. Anayasa değişikliği gündeme gelince Malatya'nın büyük şehir olma kanun taslağı TBMM'ye inmedi. Taslak tamamlandı. Bunu resmi olarakta İçişleri Bakanımız açıkladı, Malatya'nın, Şanlıurfa'nın ve Denizli'nin büyük şehir olma konusunu.
Dolayısıyla bu 3 şehrin büyük şehir olması artık kesinleşti. 12 Eylül'den sonra parlamentoda gündeme gelecek ve hemen onu oylayacağız. Malatya yıllardır özlediği, arzu ettiği büyük şehir statüsüne kavuşacak" diye konuştu.

Fındıklı şunları söyledi;

"Öncelikle büyük şehre layık bir şehir olmamız lazım. Onun için hızlı bir şekilde AK Parti hükümetimiz ve milletvekillerimiz ile birlikte Malatya'nın tüm alt yapı sorunlarını çözmeye gayret gösteriyoruz. Yollarla ilgili, havaalanı ile ilgili, sağlık alt yapısı ile ilgili, eğitim alt yapısı ile ilgili birçok problemini çözdük. Belediyemizin çok ciddi çalışması ile Malatya'nın 1.5 yıl içinde çehresinin değiştiğini herkes görecek. Malatya, sadece tabelada kalmayacak, kendisi de büyük şehir olacak. Malatya her alanda hak ettiği yeri alacaktır. Başta başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği gecen herkese teşekkür ediyorum."

Fındıklı ve beraberindeki partililer esnafları ziyarete ederek, referandum için evet oyu vermelerini istedi.

HEKİMHAN'DA..

Fındıklı, referandum gezileri kapsamında Hekimhan ilçe merkezinde ve köylerde de ziyaretlerde bulundu.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Şefik Şengönül, İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit, İl yönetim Kurulu Üyesi Murat Turgut, AKP Merkez llçe Yönetiminden Hacı Bayram Çavuş, Hekimhan ilçesine yaptığı ziyareti AKP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlattı.

Hekimhan ilçe merkezindeki esnafları tek tek işyerlerini gezen Fındıklı, esnaflardan sorunlarını dinleyip, referandum için evet oyu vermelerini istedi.

Fındıklı, beraberindeki heyet ile birlikte Hekimhan'da yeni göreve başlayan Kaymakam Nurettin Dayan'ı ziyaret edip, görevinde başarılar diledi.

AKP Milletvekili Mücahit Fındıklı, Hekimhan'a bağlı Taşoluk Köyünü ziyaret etti ve çevre köylerden muhtarları ile bir toplantı yaptı. Çimenlik Köyüne de giden Fındıklı, bölgedeki köy yollarının iyileştirilmesi yapılması için girişimde bulunacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız