SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Ayda Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampüsü içerisinde bir işadamı tarafından yaptırılan ilköğretim okulunun tamamlandığı, eğitim ve öğretime başlandığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak İnönü Üniversitesi'nen basın bülteni şöyle:

"Malatyalı işadamı Mustafa Başdemir tarafından annesi Hayriye Başdemir adına yaptırdığı ilköğretim okulunun binası tamamlandı.

İşadamı Mustafa Başdemir’in yapımını üstlendiği ve Malatya Valiliği ile İnönü Üniversitesi’nin de katkı sunduğu “Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu” binası tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Üniversitemiz kampüsünde 1990 yılından beri eğitim veren ve neredeyse yıkılma aşamasına gelen Kampüs İlköğretim Okulu, yetersiz koşullar altında eğitim vermekteydi.
M.E.B. tip projelerine göre inşa edilen, Malatya’nın ilk çelik konstrüksiyonlu ve Osmanlı mimarisi görünümünde olan Hayriye Başdemir İlköğretim Okulunun temeli 2010 yılının Mayıs ayında atılmıştı.

10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan ilköğretim okulunun açılmasıyla birlikte öğrenciler, daha modern bir binada eğitimini sürdürmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Eski binadan yeni binalarına taşınan ve eğitimin ilk gününde öğrencilerine konuşan Hayriye Başdemir İlköğretim Okulu Müdürü Celal Türker, dilerim yeni okulumuz başarısıyla, temizliğiyle ve güvenli ortamıyla bir marka olur. İşadamı Mustafa Başdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ve okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim, dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Numan Aksoy da, son derece modern bir yapıya sahip olan ve tüm altyapısı tamamlanmış bir şekilde öğrencilerimizin hizmetine sunulan okulumuza sahip çıkmamız gerekmektedir, şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız