SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Bin Bilet Basıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:43
10 Bin Bilet Basıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden olan Pendikspor ile oynayacağı karşılaşma için 10 bin bilet basıldı.Kritik mücadelede güvenlik önlemleri de üst düzeye çıkarılacak. Maç biletleri, Cumartesi öğleden önce stad gişelerinden satışa çıkarılacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 34. haftada Yeni Malatyaspor ile İstanbul temsilcisi Pendikspor arasında, 10 bin 411 seyirci kapasiteli Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma bir anlamda şampiyonluğun kaderini de belirleyecek. Kritik randevu öncesi bütün hazırlıklarını tamamlayan Yeni Malatyaspor yönetimi, taraftarların bilet bulmakta sıkıntı çekmemeleri için 10 bin bilet bastırdı. Maç saatine kadar satışa sunulacak olan biletler, Atatürk Spor Salonu yanında bulunan satış gişelerinden temin edilebilecek. 

-Önemli maç öncesi her şey düşünüldü- 

Pendikspor karşılaşmasına yoğun bir ilginin olacağını düşünen Yeni Malatyaspor yönetimi İl Emniyet Müdürlüğü ile bir görüşme yaptı. 

Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olacağı karşılaşmada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafına bakan kale arkasındaki açık tribüne de taraftar alınacağı kaydedildi. 

Şampiyonluk yolunda oynanacak olan zorlu karşılaşma için bastırılan 10 bin biletin tamamına yakının satılacağı düşünülüyor. 

-Taraftarlara 'dikkatli olun' uyarısı-

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle, Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmada güvenlik önlemlerinin artırılacağı kaydedildi.

Kritik mücadele öncesi yönetim, taraftarlara da bir çağrıda bulunarak, karşılaşma öncesi, müsabaka esnasında ve sonrasında 'dikkatli olmaları' konusunda uyarıda bulundu. 

Pendikspor karşılaşması sonrası ligin kalan haftalarını sorunsuz bir şekilde geçirmek isteyen yönetim, elindeki avantajı en iyi şekilde değerlendirme için taraftarları  sükunete davet etti. 

-Feyyaz Uçar, futbolcuları psikolojik olarak hazırlıyor-

Yeni Malatyaspor'un 33. hafta sonunda 4 puan farkla zirvede yer alması sonrası gözler Pendikspor karşılaşmasına çevrildi. 

Ligde sona yaklaşılırken, eline büyük bir avantaj geçiren sarı kırmızılılar, bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyor. 

Zorlu Pendikspor karşılaşması öncesi futbolcularıyla bir araya gelen teknik direktör Feyyaz Uçar, futbolcularına rehavete girmemeleri için uyarılarda bulundu. Takım olarak iyi yolda olduklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, 'Şuanda 4 puan farkla zirvedeyiz. İyi bir avantaj yakaladık. Bunu iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Artık her şey bizim elimizde. Kalan maçlarda da aynı ciddiyetle mücadele edersek, mutlu sona ulaşırız" dediği öğrenildi. 

-İç sahada en iyisi Yeni Malatyaspor-

Yeni Malatyaspor, nu sezon iç sahada topladığı puanlarla zirvede yer aldı. 

İç sahada en çok puan toplayan takım unvanına sahip olan sarı kırmızılılar, geride kalan 33 hafta sonunda rakiplerinin 4 puan önünde zirvede bulunuyor. 

Sahasında şuana kadar 15 karşılaşma oynayan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 4 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı. İç sahada oynadığı 15 karşılaşma sonunda hanesine 34 puan yazdıran sarı kırmızılıları, 33 puanla Pendikspor takip ediyor. 

-Pendikspor, deplasmanlarda istikrarsız bir grafik çiziyor-

İstanbul temsilcisi Pendikspor ise deplasmanlarda istikrarsız bir grafik çiziyor. 

Deplasmanda şuana kadar 15 karşılaşma oynayan İstanbul temsilcisi, hanesine 22 puan yazdırabildi. 15 karşılaşmanın 7'sini kazanan Pendikspor, 7 karşılaşmayı kaybederken, 1 karşılaşmada ise berabere kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız