SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Bin Kişi Kapasiteli

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin MEGSAŞ yanında yaptırdığı Aşevi'nde incelemede bulunan başkan Cemal Akın, burada günlük 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtılabileceğini bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Malatya Belediyesi tarafından MEGSAŞ’ın bitişiğinde yapımı tamamlanan Aşevi’nde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Belediye Meclis Üyesi ve Megsaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Alaaddin Acun ve MEGSAŞ Genel Müdürü İlhan Yılmaz ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Akın, yoksul ve ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlara Belediye olarak başta gıda olmak üzere birtakım sosyal yardımlarda bulunduklarını belirterek, Aşevi’nin hizmete girmesiyle birlikte sıcak yemek de dağıtacaklarını söyledi.

350 m2 lik kapalı alanı bulunan ve içerisinde soğuk odalar, malzeme deposu, soyunma odaları, hazırlık bölümleri, fırınlar ile yardımcı ekipmanları bulunan Aşevi’nin tek vardiyada 4 bin kapasiteli olduğunu belirten Belediye Başkanı Akın, 3 vardiya çalışılması halinde bu rakamın 10 bine çıkabileceğini bildirdi.

Aşevi’nin Ramazan Ayı içerisinde hizmete girmesinin planlandığını da belirten Başkan Akın, “İnsanlarımızın başka kişilerin yardımıyla değil de bizzat devletin ve belediyenin desteğiyle hayatlarını sürdürmeleri onları psikolojik yönden rahatlatacaktır. Aşevi’nin Malatyamız’a ve insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız