SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'10 Bin Kişiye Kurs Verildi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda açılan Mefruşat Kursu ile Makine Nakış Kursunu tamamlayan kursiyerler yıl sonu sergisini açtılar.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda 50 kursiyerin açtığı sergiye Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile kalabalık bir topluluk katıldı.
Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, 2 yıldan beri merkezlerinde kurs düzenlediklerini belirterek, bu yılki Mefruşat Kursu ile Makine Nakış Kursuna 50 kişinin katıldığını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nın kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile Malatya'da bir marka olduğunu belirtti. Bulut, bu yıl 10 bin kişiye çeşitli kurslar verildiğini kaydetti.

Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel ise, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli'ye teşekkür ederek, yapılan çalışma ve hizmetlerden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Becel, Halk Eğitim Merkezi'nin Malatya'da önemli çalışmalarda bulunduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmalardan sonra başarılı kursiyerlere belgeleri verildi. Katılımcılar, sergiyi gezerek, kursiyerleri tebrik ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız