SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"10 Bin Ton Asfalt Kullanıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:29
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerin bozulan yollarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında Kuluncak’a bağlı Sofular-Karlık grup yolunda bakım-onarım ve kısmi kaplama çalışmaları yapıyor. 

30 kilometre uzunluğundaki grup yolunda çalışmalarını ürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolun bakım onarım çalışmalarında 10 bin ton asfalt kullandı. 

Kırsal Mahalle yolları içerisinde en uzun grup yollarından biri olan Sofular - Karlık grup yolunun 18 kilometrelik kısmında sathi kaplama asfalt yapılacak. 

Sofular ve Karlık Mahallesi sakinleri yapılan yol çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Yollarının yapılmasını uzun süredir beklediklerini belirten vatandaşlar; “Yolumuz Kuluncak’tan başlıyor ve Sivas’ın Gürün ilçesiyle birleşiyor. Yolumuz önceden çok yıpranmıştı. Hemen hemen her noktası çukurlarla doluydu. Malatya Büyükşehir Belediyemiz havaların düzelmesiyle yolumuzda bakım-onarım çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla yolumuz düzenli hale geldi. Araçlarımızla şimdi daha rahat gidiyoruz. Bazı noktalarda yeni asfaltlar serileceğini öğrendik. Bu da bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız