SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Bin Ton Asfalt Serilecek

A- A+ PAYLAŞ

Belediyece İnönü Caddesi'nin Sıtmapınarı'ndan itibaren şehir merkezine doğru asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten başkan Ahmet Çakır, İnönü ve Atatürk Caddelerine 10 bin ton asfalt serileceğini bildirdi.

Belediyenin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 15 Mart Salı günü İnönü Caddesi Sıtmapınarı kısmında başlanan ve merkeze doğru yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İnönü ve Atatürk Caddelerinde sürdürülen kaldırım yenileme, yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Caddesi Sıtmapınarı tarafından merkeze doğru olan kısımlarda her türlü alt yapı, kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmalarının bitirildiğini ve asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İnönü caddesi üzerinde başlanan asfaltlama çalışmaları nedeniyle caddenin zaman zaman geçici olarak trafiğe kapatılacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “İnönü ve Atatürk caddeleri ilimizin en merkezi caddeleri olup, bu caddelerimizi prestij caddelerine dönüştürmek amacıyla çalışmalarımızı başlattık. Şu anda kaldırım çalışmaları, alt yapı çalışmaları ve bazı bölgelerde su şebeke hatlarının, kanalizasyon hatlarının yenileme işlemleri tamamlandı, abone bağlantıları yapıldı. Bunlarla birlikte parsel bacaları yeniden düzenlendi. Ayrıca Telekom, Tedaş, Doğalgaz ve Mobese hatları ise ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yenilendi” dedi.

Başkan Çakır, “Şu anda sinyalizasyon ile ilgili çalışmalar da mevcut çalışmalarla birlikte tamamlanmış olacak. Bugün (15 Mart Salı Günü) itibariyle Atatürk ve İnönü Caddelerinin asfaltına başlıyoruz. Gece gündüz demeden 24 saat esasına dayalı olarak, havalar müsaade ettiği müddetçe burayı hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Artık son aşamaya gelindi. Nisan ayı sonuna kadar İnönü ve Atatürk caddelerinin asfaltını tamamen bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Asfalt çalışmalarından dolayı İnönü ve Atatürk caddeleri zaman zaman trafiğe kapatılacak. Bugün de (15 Mart Salı Günü) asfaltlama çalışmaları nedeniyle İnönü Caddesinin bir bölümü geçici olarak trafiğe kapatıldı. Asfaltlama çalışmalarından sonra bu caddelerimiz Malatya’ya yakışır, modern caddeler olacaktır. Buraları adeta ilimizin birer prestijli caddeleri haline dönüştüreceğiz. Bu çalışmalar nedeniyle yolun geçici olarak trafiğe kapatılması sırasında vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. İnönü ve Atatürk Caddelerinin asfaltlanması sırasında yaklaşık 10 bin ton asfalt kullanılacaktır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız