SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'10 Dakika Oynasınlar Bakalım'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:53:11
'10 Dakika Oynasınlar Bakalım'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Musa Sinan Yılmazer, "İrfan hocanın gelmesiyle birazda olsa toparladık. Güzel sonuçlar aldık. Gol yememeyi öğrendik. Üst üste galibiyet aldık. Bir çıkışımız vardı. Bu çıkışımızı halen devam ettiriyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade etti.

Süper Lig ekibi Sivasspor'dan kiralık olarak Yeni Malatyaspor'a gelen Musa, "Sezon başında çok kötü maçlar oynadık. İrfan hocamız gelmeden önce 5 puanımız vardı. İrfan hocanın gelmesiyle birazda olsa toparladık. Güzel sonuçlar aldık. Gol yememeyi öğrendik. Üst üste galibiyet aldık. Bir çıkışımız vardı, bu çıkışımızı halen devam ettiriyoruz. 21 puan yaptık. Bilhassa Samsunspor maçında üç puan alabilirdik. Özellikle ikinci yarı galibiyeti kaçıran taraf olduk. Üst düzey bir oyun sergiledik. Girdiğimiz pozisyonlar var. Kaçırdığımız goller var. Sahamızda mağlubiyetlerimiz çoktu. Bu maçta yenilmemekte, güzeldir bence. Önümüzde Boluspor maçı var. O maçı da kazanıp devre arasına iyi şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.

"Bu şartlarda o stadyumda maç kaybederiz"

Malatya İnönü Stadı'nın ve antrenman sahasının zemininden şikayetçi olan Yılmazer, şunları söyledi: "İlk geldiğimde Malatya’da çok zorluk çektim. Çünkü idman sahası olsun ve stadyumumuzun zemini olsun. Hem idman sahamız hem de İnönü stadyumunun zemini çok kötü. Futbol oynamayan müsait değil. Bunda önce oynadığım takımlarda, böyle bir sorun yoktu. Bir futbolcu için en önemlisi maç yapılan sahanın iyi olmasıdır. Futbolcu saha iyi olursa kendine güveni artıyor. Bu konuda çokta eleştiri alıyoruz. Merak ediyorum o eleştirenler bu sahada gelip bir on dakika futbol oynasınlar. Top sürülmüyor, pas yapılmıyor. Topla birlikte ilerlemek istiyorsun, top zeminden dolayı zıplaya zıplaya ilerliyor. Öyle olunda top kaybediyorsun ve çok tepki alıyorsun. İç sahadaki bütün maçlarımızda belimiz ve arka adalemiz ağrımaya başlıyor. İkinci yarıda idman sahamız düzeliyor ama stadyumumuz aynı kalacak. Sonuçta idman sahasında maç yapmayacağız. Bu şartlarda o stadyumda çok maç kaybederiz."

Yılmazer, sahanın kendilerini olumsuz etkilediğini kaydederek, "Bileğim ve kasığım ağrıyor. Bileğim yine bu sahada Adana Demirspor maçında oldu. ağrılarla oynuyorum. Samsunspor maçına bile iğne ile çıktım. Saha bizi çok etkiliyor. Saha yüzünden gerçekten tam iyileştiğimi bile düşünemiyorum" ifadelerini kullandı. 

"Devre arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz"

Önlerinde Boluspor maçı olduğunu anımsatan tecrübeli futbolcu, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Yılmazer, "Boluspor ekibi iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir ekip. Bir çıkış yakalayan bir ekip. Son haftalarda fazla gol yemeye başladılar. Bizim maçımıza ekstra bir motive olacaklarını biliyoruz. Bizde orada önce yenilmemek sonra ise üç puanı düşüneceğiz. Bunu başardığımız takdirde, devre arasına iyi şekilde gireceğiz. Bunun içinde takım arkadaşlarım ve ben sahada elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız