SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Futbolcu İmza Attı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Malatyaspor’daki sıkıntılı geçen döneme karşın, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın desteği ile 10 futbolcu ile resmi sözleşmeler imzalandı. İmsalar toplu törenle gerçekleşti.

Malatyaspor’da Hanifi Selimoğlu yönetimi ve İstişare Kurulu üyeleri Aziz Görgeç ve Ali Özkan,Nurettin Soykan tesislerinde anlaştıkları futbolculardan Alper Akıncı, Mahmut Acar, Taylan Aydoğan, Volkan Aydın, Buğra Dinler, Tuncay Selçuk ve Ergun Cengiz ile alt yapıdan alınan Uğur, Murat ve Hakan’a resmi sözleşme imzalattı.

İmza töreninde konuşan Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, “Bitti denilen,kKapansın denilen Malatyaspor’ u yaşatma adına büyük mücadele ettik, netice olarak Belediye Başkanımızın desteğiyle bugün futbolcularımızla yeniden sözleşme imzalamanın gururunu yaşıyoruz ” dedi.

İmza törenin de daha sonra Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca tek tek ismini söylediği futbolculara basın önünde imza attırarak Malatya Belediyesi Esenlik Şirketinden Malatyaspor kulübüne verilen çekleri verdi.

Toplam 270 Bin TL değerindeki çeklerle futbolcuların tüm peşinatlarının ödendiği ifade edildi.

Bu arada Malatyaspor’ un eski oyuncusu Serdar Samatyalı kulüpden alacağını erteledı. Federasyon kanalıyla noter huzurunda yapılan muvafakatname ile alacağını 1 Ocak Transfer dönemine kadar geçici olarak erteleyen Serdar Samatyalı’ dan sonra bazı futbolcuların da ertelemeye sıcak baktıkları açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız