SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Gün Beklemiş, Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da yetişen Mustafa Olcaytu Ergen, Malatyaspor'dan ayrılma kararını zor şartlarda aldığını ancak Malatyaspor'da devam eden belirsizlik nedeniyle geleceğini düşünmek zorunda olduğunu söyledi.

Takımdan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan genç futbolcu, "Malatyaspor ile sözleşmemdeki şartlar yerine getirilmediği için federasyona başvurdum ve sözleşmemi fesih ettim. Malatyaspor ile sözleşmem fesih olduktan belki yeniden anlaşabiliriz diye tam 10 gün bekledim. Malatyaspor ile sözleşmem fesih olmasına rağmen kampa katıldım. Ancak geçen 10 gün içersinde Malatya'da ne bir yönetim oluştu, ne de bir kişi telefon açtı. 3 sezondur ki üst düzey birçok kulüpten teklif aldım. Ama Malatyaspor için hepsini geri çevirdim. Çünkü alt yapısında yetiştiğim, profesyonel olduğum, Milli takıma çağrıldığım Malatyaspor'da şampiyonluk yaşamak en büyük hayalimdi. Ancak Malatyaspor'daki bu belirsizlik bizlerin de kendini düşünmesi durumunu ortaya çıkarıyor. Tüm bunlara rağmen yine Malatya' da kalmayı istedim ama gördüm ki liglerin başlamasına 1 aydan daha az kalmasına rağmen yapılan kongrede yönetim bile yok. Bu durumda genç bir oyuncu olarak birazda kendi geleceğimi düşünmek zorundayım. Kaldı ki her oyuncu Süper Lig'de oynamak ister. Bu teklif Bursaspor'dan ve Ertuğrul Hoca gibi gençlere önem veren birinden gelince geri çevirmek istemedim. Bu konuda camiadan anlayış bekliyorum" dedi.

Malatyaspor'da çok güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Olcaytu, "Malatyaspor benim her şeyim. En alttan en üste kadar her kategorisinde yaklaşık 6 yıl futbol oynadım. Milli takımlara bu kulüpten gittim. Malatya'dan ayrılırken duygulu anlar yaşadım. Profesyonellik de bu tür şeyler de var. Umarım bundan sonra Malatya Futbolunu ve Malatyalıları üst liglerde başarıyla temsil edebilirim. Sarı kırmızılı taraftarlardan Malatya futbol kamuoyundan kısacası tüm Malatyalılardan destek bekliyorum. İnşallah
Malatyaspor'da en kısa zamanda toparlanma sürecine girer ve hak ettiği liglere geri döner" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız