SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Gündür Haber Alınamıyor

0
Güncellendi - 2018-01-11 19:03:45
10 Gündür Haber Alınamıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eşiyle 10 gün önce çarşı merkezine inen 5 çocuk babası adam, bir daha haber alamadığı eşinin bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Ağılbaşı Mahallesi Halaçören mezrasında yaşayan Vahap Yıldırım, eşi Nezaket Yıldırım ile birlikte 10 gün önce Darende ilçesindeki Hulusi Efendi Devlet Hastanesine geldi. Burada eşini muayene olması için bırakan Yıldırım, bazı işleri nedeniyle çarşı merkezine indi. Çarşı merkezinde eşini bekleyen Vahap Yıldırım, eşinden haber alamayınca karakola başvurdu.

Tüm aramalarına rağmen 10 gündür eşinden haber alamadığını ifade eden Yıldırım, “Kendisinden 10 gündür haber alamıyoruz. Allah rızası için gören duyan olursa haber versinler. 5 çocuğumuz var perişan haldeler. Çocuklar annelerini çok özlediler” dedi.

Eşine seslenen Vahap Yıldırım, “Seni çok özledik, neredeysen haber ver gelip seni alalım. Seni çok seviyorum, çok zor durumdayız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız