SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10. Hafta Heyecanı Yaşanacak

0
Güncellendi - 2018-02-01 01:41:02
10. Hafta Heyecanı Yaşanacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 10.hafta heyecanı yaşanacak. Ligde geride kalan 9 haftalık bölümde A Grubu’nda Pütürge Belediyespor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor lider durumda bulunuyor.

PÜTÜRGE BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan ve iyi bir kadroyla yoluna devam eden Pütürge Belediyespor, A Grubu’nda 25 puanla zirvede yer alıyor.

Pütürge Belediyespor, oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1’de beraberlik alırken, namağlup zirvede bulunuyor. Pütürge Belediyespor, 9 karşılaşmada rakip ağları 30 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

A Grubu’nda Demirspor ise 21 puanla ikinci sırada yer alıyor. 9 haftalık bölümde 6 galibiyet, 3’te beraberlik alarak namağlup yoluna devam eden demir yolcuların takımı, 9 haftada 28 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

Sezona BAL Ligi hedefiyle başlayan ancak aldığı sonuçlarla zirveden uzaklaşan Hekimhan Belediyesi Gençlikspor, 17 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Hekimhan ekibi, 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

A Grubu’nda 1966 Malatya Gençlik 13 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Grup’ta üst üste kazandığı maçlarla çıkışa geçen Malatyaspor, 9 puanla beşinci sırada bulunuyor.

ARGUVAN BELEDİYESPOR HEDEF İÇİN KENETLENDİ

Geçtiğimiz sezon Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olan ve BAL Ligi için baraj maçı oynayan Arguvan Belediyespor, bu sezonda aynı başarıyı tekrarlamak için kenetlendi.

Mavi beyazlılar, B Grubu’nda oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 22 puanla zirvede bulunuyor. Arguvan ekibi, 8 haftalık süreçte rakip ağları 27 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

Grup’ta 19 puanla Ataköyspor ikinci sırada bulunuyor. Ataköyspor, 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

B Grubu’nda 13’er puanlı takımlardan bir maçı eksik olan Doğanşehir Belediyespor, üçüncü, Darendespor ise dördüncü sırada bulunuyor.

MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 10.hafta karşılaşmaları 4 Şubat Pazar günü oynanacak haftanın programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 1966 Malatya Gençlik-Malatyaspor

13.00 Demirspor-Battalgazi Belediyespor

Hekimhan İlçe Stadı

13.00 Hekimhan Belediyesi Gençlikspor-Sanayispor

Pütürge İlçe Stadı

13.00 Pütürge Belediyespor-Kale Gençlerbirliği

B Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

15.00 Adafı Kartalspor-Orduzuspor

Ören Stadı

13.30 Akçadağspor-Ataköyspor

Darende İlçe Stadı

13.00 Darendespor-Doğanşehir Belediyespor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız