SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Kilo Esrar Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda 3 kişi 10 kilogram kubar esrar maddesiyle yakalanarak, gözaltına alındı. Öte yandan, polisin "Kömürhan" adını verdiği uyuşturucu operasyonuyla ilgili yakalanan 7 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.

KASABADA..
Edinilen bilgilere göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aldığı bir ihbar üzerine Dilek Kasabası'nda yapılan operasyonda A.G, A.K. ve M.S. adlı şahıslar 10 kilogram kubar esrar maddesi ve 1 adet kuru sıkıdan çevirme tabancayla yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

7 TUTUKLAMA..
Öte yandan, polisin 16 Ekim günü gerçekleştirdiği, İran kaynaklı uyuşturucuyu Van’dan Malatya’ya getirmek üzere şebeke kurdukları gerekçesiyle yakalanan 7 kişi mahkemece tutuklandı, 1 kişi aranıyor.

Van’dan 2 araçla hareket eden bazı şebeke üyelerinin Malatya’da üçüncü bir araçla yol üzerinde buluşacakları bilgisi üzerine Kale ilçesi Kömürhan civarında operasyon yapılmış; şahısların içerisinde bulunduğu 65 AN 489, 65 DL 143 ve 34 VGE 92 plakalı araçlar durdurulmuş, sürücülüğünü T.Ö.’nün yaptığı 65 DL 143 plakalı otoda 32 kilo 551 gram esrar, F.Ş. adlı şahısta ise 1 gram eroin bulunmuştu.

Gözaltına alınan Malatya doğumlu 56 yaşındaki Y.Z.K., Malatya 53 yaşındaki M.M.E., 50 yaşındaki T.Ö. ile 51 yaşındaki B.A.T. ile Van- Erciş doğumlu 57 yaşındaki Z.Ş., 19 yaşındaki oğlu F.Ş. ile 27 yaşındaki N.B. adlı şahıslar, “Örgütlü Olarak Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçlamasıyla tutuklandılar. Polis olayla ilgili Malatya doğumlu 53 yaşındaki C.A. adlı şahsı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız