SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Kişi Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın çeşitli semtlerinden kayıplara karışan 3'ü evli olmak üzere 8'i bayan toplam 10 kişinin kayıplara karıştığı bildirildi.

Hamidiye Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki C.C. adlı şahıs, polise başvurarak 30 yaşındaki kız kardeşi S.C.’nin kayıp olduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

Göztepe Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki M.E.B. adlı şahıs, 26 yaşındaki oğlu İ.B.’nin kayıp olduğunu polise bildirdi.

Zafer Mahallesi’nde oturan 39 yaşındaki Y.M.K. adlı kadın, sabah çalıştığı işyerinden çıkan 18 yaşındaki kızı S.K.’nın evine gelmediğini polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

Çöşnük Mahallesi’nde oturan ve iş dönüşü eve gelmeyen 13 yaşındaki Ö.Y. adlı kızın Gökhan adlı şahıs tarafından kaçırıldığı öne sürülürken, polis araştırmaya başladı.

Zaviye Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki M.P. adlı şahıs, 1.5 ay önce evlendiği ancak resmi nikah yapmadığı 20 yaşındaki M.P.’nin sebepsiz yere evden ayrıldığını ve kayıp olduğunu polise bildirdi.

Orduzu Gülsever Mahallesi’nde oturan 29 yaşındaki G.A. adlı kadın da kayıplara karıştı. 35 yaşındaki eşi E.A., karısının bulunmasını istedi.

Hidayet Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki M.T. adlı kızın evden ayrılıp geri dönmediği babası 50 yaşındaki A.T. tarafından polise bildirildi.

K.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki İ.Ç. adlı şahıs, psikolojik sorunları olan 63 yaşındaki babasının kayıp olduğunu bildirdi ve bulunmasını istedi.

Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki D.K. adlı bayan da, işe gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmedi. Erkek kardeşi Ş.K., polise başvurdu.

Polise başvuran 28 yaşındaki M.Ş. adlı şahıs, 23 yaşındaki karısı S.Ş.’nin 16 Ağustos’tan beri kayıp olduğunu, hayatından endişe ettiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız