SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Kıtayı Ezbere Okudu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İstiklal Marşı'nın kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programında, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezbere okuyan küçük Ece, ayakta alkışlandı.

İstiklal Marşı'nın kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, askeri ve mülki erkan ile kalabalık davetli topluluğunun katıldığı İstiklal Marşı'nın kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programında ilk konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut yaptı. Bulut, İstiklal Marşı'nın kabul edilmesi ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatıyla ilgili
bilgiler aktardı.

Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi öğrencilerinin oratoryosundan sonra, İstiklal Marşı'nın kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatıyla ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı.

Programın sonunda sahneye çıkan Mustafa Necati Ana Okulu öğrencisi 5 yaşındaki Ece Sude Doğandemir, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezbere okuyunca uzun uzun alkışlandı. Vali Ulvi Saran, İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan Ece'yi sahneden kucaklayıp indirerek tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız