SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Kombine de İl Başkanına

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’da kombine bilet satışları devam ediyor.

8 bin kombine bilet bastıran sarı-kırmızılı takım da Malatyaspor Şirketler Sorumlusu Metin Kaya ve Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat İpekten AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat İpekten, “Malatyaspor’un yaşadığı sorunların aşılmasında Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, milletvekillerimiz ve AKP İl Başkanımız Mustafa Şahin’in büyük emekleri var. Bugün de kendilerinden kombine bilet satışı konusunda yardım istemeye geldik. 10 tane protokol kombine kartı takdim edeceğiz. Bundan sonra da desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ise, Malatyaspor’un Malatyalıların ortak paydaı olduğunu ifade ederek, “Malatyaspor’a için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Özellikle bu konuda Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak’ı Malatya’ya davet ederek, takımın sorunlarının çözümü noktasında girişimlerde bulunduk. Malatyaspor’a elimizden geldiği kadar bundan sonrada destek vereceğiz” diye konuştu.

Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat İpekten, 10 adet protokol kombine kartını AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’e verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız