SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Köpek Bu Hale Getirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da başıboş bırakılan 10 köpekten oluşan sürünün saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 9 yaşındaki Gülbahar adlı kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı.

Alınan bilgiye göre, olay, 4 gün önce Malatya merkeze bağlı Karagöz Köyü Yapraklı Mezrasında meydana geldi. Havuzda halı yıkayan annesinin yalnız başına bıraktığı Gülbahar Kar adlı 9 yaşındaki çocuk, o esnada arazide başıboş halde gezen 10 köpekten oluşan sürünün saldırısına uğradı. Kız çocuğu bir süre köpekler tarafından yerden sürüklenirken, vücudunun ve başının büyük bir kısmı yara içinde kaldı.

Çığlık sesleri üzerine çevrede bulunanların yardımı ile köpeklerden kurtarılan kız çocuğu ailesi tarafından önce Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve  ilk müdahale sonrasında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Vücudunda ve kafasında yaralar oluşan ve iki kaburgasında da kırık tespit edilen küçük Gülbahar'a Çocuk Cerrahisi Servisi'nde Prof. Dr. Sema Uğuralp ve Çocuk Cerrahisi Servisi doktorları tarafından müdahale edildi.

Çocuk Cerrahisi Yoğun Bakam Servisi'nde tutulan çocuğun durumunu iyiye gittiği ve hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Annesi Elifhan Kar'ın başında durduğu küçük Gülbahar'ın Çocuk Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'ndeki tedavi ve takip işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, anne Elifhan Kar, çocuğunun sağlığına kavuşmasından dolayı emeği geçen doktorlara teşekkür ederek, olayın 10 köpeğin saldırması sonucu meydana geldiğini söyledi. Küçük Gülbahar'ın vücudundaki ve kafasındaki yara izleri, görenleri dehşete düşürüyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız