SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Liralık Joker!

A- A+ PAYLAŞ

Fatih Lisesi’ndeki ehliyet sınavına bir başkasının yerine girmeye çalışan “Joker” olay fark edilince kaçmayı başarırken, bu şahsı 10 liraya kiraladığını öne süren kişi gözaltına alındı.

Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında Malatya genelinde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Sınavı’na Fatih Lisesi’nde girecek olan 27 yaşındaki H.B.G. adlı şahsın yerine bir başkasının girdiği, görevlilerce fark edildi. Bu şahıs, fark edildiğini anlayınca okulu terk etti. İfadesi alınan H.B.G. ise, şahsı tanımadığını, okulun bahçesinde ilk defa gördüğünü, yanına gelerek 10 lira karşılığı yerine sınava girebileceğini söylediğini, kendisinin şahsa parayı verdiğini, ancak görevlilerin olayı fark ettiğini anlattı. Polis şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Bu arada Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi’ndeki Motorlu Taşıt Sürüc ü sınavına, halasının oğlu 19 yaşındaki M.E.A.’nin yerine giren 25 yaşındaki H.Ç. görevliler tarafından yakalandı. “Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan” suçlamasıyla adliyeye verilen iki kuzen, serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız