SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Otobüs Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından şehiriçi ulaşımda kullanılmak üzere 10 yeni otobüs alındı.Otobüslerin bir kaç gün içerisinde seferlere başlaması beklenirken yaklaşık 2.4 trilyon liraya mal olan otobüsler Yeni Camii ile Merkez Otobüs durakları arasındaki alanda vatandaşların görmesi için bulunduruluyor.

Otobüslerin belediyenin şehiriçi taşımacılık yapan şirketi MOTAŞ tarafından değil Malatya Belediyesi tarafından satın alındığı ifade edilirken MOTAŞ’a tahsis edilecek otobüslerle son 5 yıllık sürede yeni alınan otobüs sayısının 37’ye ulaştığı bildirildi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, bir televizyon programında MOTAŞ ile ilgili bilgiler verirken, kendilerinin 2004 yılında göreve geldiklerinde mevcut otobüslerin çok eski olduğunu ve yaş ortalamasının 19 olduğunu, 5 yıl içerisinde alınan 27 otobüs ile yaş ortalamasının 10’a kadar indiğini, son alınan 10 otobüsle birlikte araçların yaş ortalamasının 7-8’e ineceğini kaydetti.

Bu arada 2009 model MAN marka yeni 10 adet otobüsün devreye girmesiyle halen 22 hatta faal olarak çalışan 70 otobüsten yaşları fazla olan 10 otobüsün garaja çekileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız