SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"10 Oyuncu Kart Sınırında"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:44:20
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’da oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 3-1’lik galibiyetiyle sona eren Turgutluspor müsabakası sonrası konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, son haftalarda zirvede yaşanan puan kayıplarından dolayı kazandıkları 3 puanın büyük önem taşıdığını kaydetti. 

Zirveye tutunma adına aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Uçar, “Zirvede yer alan takımlar ligin ikinci yarısında ortalama 13 puan kaybettiler. Bu galibiyet bizim için çok önemli. Ben bu puan kayıplarının devam edeceğini düşünüyorum. Biz bir seri yakalamak istiyoruz. Bu maçı da inşallah bir başlangıç olarak düşünüyoruz. Bundan sonra çok ciddi iki tane zorlu maçımız var. Trabzon’da bizi zorlu bir rakip bekliyor. Zirveye gözünü dikmiş bir rakiple karşılaşacağız. Sonrasında da zaten grubumuzun lideri Ümraniye ile karşılaşacağız. Son maçımız da Tarsus ile. Moralli gireceğiz bu İngiliz haftasına. Oyun olarak memnunum. Rakibe verdiğimiz pozisyonlara baktığımızda, genelde organize pozisyonlar değil. Bizim hatalarımızdan kaynaklı pozisyonlar. İşte orta sahada bir top kaybından eksik yakalandık. Maçın genelinde attığımız golün yanında birçok pozisyonumuz var. Bu benim için çok önemli. Yine bir 6-7 pozisyon var gollerle birlikte. İnşallah devam edeceğiz bu şekilde” dedi.

“İSTİKRAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Son haftalarda oynadıkları maçlarda kartlardan dolayı eksik kalmaları konusuna da değinen Uçar, “Her hafta kadroyu değiştirmek zorunda kalıyorum. Ali Sakal’ı iki kez on bire koydum, ikisinde de kırmızı kart gördü. Ali Sakal’ın olmadığı haftada o bölgede bir başka oyuncumu deniyorum. Ali iyileştiğinde tekrardan bir şans tanımaya çalışıyorum. İstikrar bizim için çok önemli. Defansta da her hafta stoperlerimden birisi cezalı, birisi sakat. Defansta istediğimiz şeyi bir türlü oluşturamadık. Şimdi Onur’u koyduk, Onur sakatlandı çıktı. Şu kartlardan kurtulmamız mümkün mü, değil. Bu maçta da Emre Toraman cezalı duruma düştü. Sanıyorum 10 tane sarı kart sınırında olan oyuncum var. Bu bizi çok zorluyor. Bundan bir an önce kurtulmamız için bir anda 3-4 oyuncumuz kart görmesi gerekiyor. O da benim için çok büyük bir sıkıntı olacak. Bu şekilde mümkün olduğu kadar az hasarla yolumuza devam etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız