SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Ton Dinamit Patlatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Doğu'yu batıya bağlayan ana artel karayolu güzergahının geçtiği Malatya'nın Darende ilçesi karayolu, dinamit patlatılması nedeniyle 4 saat trafiğe kapatıldı.

Duble yol çalışmaları nedeni ile Darende Yukarı Ulupınar Köyü Ağıllar mevkiinde dinamit patlatılması sonucu yol yaklaşık 4 saat trafiğe kapandı. Öz kardeşler inşaat tarafından yol yapım çalışmalarında Ağıllar mevkiinde 10 kilometrelik yolda iki yerde 10 ton dinamit kullanılarak patlatma yapıldı.

Şantiye şefi inşaat mühendisi Cankat Yıldırım, bu patlatmalarda 10 ton dinamit kullanıldığını günde 15 bin metre küp kazı yapılarak yine 15 bin ton dolgu gerçekleştirdiklerini bildirdi. Yıldırım, iki tarafta
yoğun bir şekilde çalışma yaparak 4 saatlik yolun kapalı kaldığını ifade edip, "Yolun iki tarafından da jandarma ve bölge trafik ekipleri yolları kapadılar. Bundan dolayı araç konvoyu uzadı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız