SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Torbacı Tutuklandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:50:01
10 Torbacı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince sokakta esrar satan torbacılara yönelik olarak son 1 haftada yürütülen operasyonlar sonucunda toplam 10 şüpheli tutuklandı.

KOM Şubesi ekiplerince İlimiz merkezinde sokakta perakende uyuşturucu satıcılığı yapan ve torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik olarak eş zamanlı olarak 5 ayrı adrese yönelik yapılan operasyonda; 570 gram esrar maddesi, 1 gram eroin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda  olayla ilgili olarak Y.Ç., F.P., M.T., Ş.T., ve O.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler çıkartıldığı adli makamlarca “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldular.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçtiğimiz hafta sokakta esrar satan torbacılara yönelik olarak yürütülen operasyonda ise 5 şüpheli tutuklanmıştı. Operasyon sonucunda A. D., C. D., O. G., E.D. ve Ç. Ö. Adlı şüpheliler tutuklanmıştı. 

Emniyet KOM ekiplerince son 1 haftada yürütülen operasyonlarda toplam 10 torbacı tutuklanarak cezaevine konulmuş oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız