SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Yıl Sonra İnönü'de İlk Sınav

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:23:45
10 Yıl Sonra İnönü'de İlk Sınav
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 21. haftada sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 yenerek, grupta 3. sıraya yükseldi.

Bir maç eksiğiyle 3. sıraya yükselen Yeni Malatyaspor, bir sıra üste çıktı. Lider Ümraniyespor ile arasında 6 puan fark bulunan sarı kırmızılılar, ikinci yarıya galibiyetle başlamış oldu. 

-Bir kez daha İnönü Stadı'nda-

Feyyaz Uçar, 10 yıl sonra yeniden Malatya İnönü Stadına çıktı.

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Feyyaz Uçar, yaklaşık 10 yıl sonra yeniden ayak bastığı Malatya İnönü Stadı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Taraftarların tezahüratları ve sevgi gösterileriyle sahaya çıkan Uçar, kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmadı ve taraftarları selamladı.

-Maçın adamı Samed Kartal-

Yeni Malatyaspor'un Göztepe'den transferi orta saha oyuncusu Samed Kartal, sarı kırmızılı formayla ilk kez mücadele etti. TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında 1 gol atıp, bir de asist yapan tecrübeli futbolcu, taraftarlardan büyük alkış aldı. 88 numaralı formayı giyen Kartal, ilk yarıda çamur olan formasını değiştirerek, ikinci yarıya yeni formayla çıktı. 

Samed Kartal'ın yanı sıra Mehmet Enes Sığırcı ve Sadık Çiftpınar'da, sarı kırmızılı formayı ilk kez giydi. 

-Ağbaba'da maçı izledi-

Yeni Malatyaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'da izledi. Protokol tribününde kulüp başkanı Adil Gevrek ile birlikte maçı baştan sona takip eden Ağbaba, takımın girdiği pozisyonlarda büyük heyecan yaşadı. 

Stat çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Ağbaba, Yeni Malatyaspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğine vurgu yaparak, takımın haklarını savunmaya devam edeceklerini kaydetti. 

-Tecrübeli forvet etkisiz kaldı-

Sarı kırmızılı takımın forvet oyuncusu Aydın Çetin, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında en etkisiz isimdi.   Samed Kartal ile ilk kez resmi bir müsabakada yan yana oynayan tecrübeli golcü, istediği vuruşları yapamadı. İleri uçta iyi bir performans ortaya koyamayan Çetin, eski görüntüsünden uzaktı. 

Yeni Malatyaspor'un en etkili isimleri ise, Samed Kartal, Serkan Çalık ve İrfan Başaran idi. Kaleci Şener'e karşılaşmada pek fazla iş düşmezken, yeni transferler izleyicilerden tam not aldı. 

-Emre Toraman ilk gol sevincini yaşadı-

Yeni Malatyaspor'da ön libero mevkiinde forma giyen Emre Toraman, sarı kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti. 58. dakikada ceza sahasının içerisine iyi hareketlenen tecrübeli futbolcu, Samed Kartal'ın sağdan getirdiği topu, ağlara göndermekte zorlanmadı. 

Yeni Malatyaspor'da 13 maçta toplam 962 dakika süre alan Emre Toraman, ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşadı. 

-İç sahada en az gol yiyen takım-

Sarı kırmızılı takım, sahasında 7. galibiyetini aldı.

Grup'ta iç sahada 10. maçına çıkan Yeni Malatyaspor, 7. galibiyetini aldı. 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1'de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, sahasında şuana kadar 23 puan toplayabildi.

Sahasında en az gol yiyen takım unvanını da elinde bulunduran Yeni Malatyaspor, rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü.

Sarı kırmızılılar, sahasındaki tek mağlubiyetini 14 Aralık 2014 tarihinde İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor karşısında almıştı. 

-Eşlerini desteklediler-

Futbolcuların, tribündeki en büyük destekçileri eş ve çocukları oldu.

Malatya İnönü Stadı'na gelen binlerce taraftarın yanı sıra futbolcuların aileleri de maçı takip etti. Her maç olduğu gibi şeref tribününde kendilerine ayrılan yeri dolduran futbolcuların eş ve çocukları, maçın başından sonuna kadar takıma destek verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız