SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10 Yılda 42 Hatıra Ormanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son 10 yıl içerisinde kurulan hatıra ormanı sayısının 42 olduğu bildirildi.

Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nden alına bilgiye göre, Malatya'da 1996 ile 2006 yılları arasında kurulan toplam hatıra ormanı sayısının 42 olduğu kaydedildi. Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün istatistik kayıtlarına göre, hatıra orman kuran kuruluşlar arasında eğitim kurumları ilk sırada, dernekler ise ikinci sırada yer alırken, kamu kurumları ise üçüncü sırada yer alıyor. Malatya'da son 10 yılda hatıra ormanı kuran şahıs sayısı 6 olarak belirtilirken, siyasi parti sayısı ise 1 olarak kayıtlarda yer aldı. İlçelerde ise sadece Darende ilçesinde 4 adet hatıra ormanı kurulduğu kaydedildi.

Malatya'daki hatıra ormanı kuran kurum ve kuruluşların dağılımı şu şekilde:

"Eğitim kuruluşları 13, dernekler 11, kamu kurumları 8, şahıslar 6, özel kuruluş 2, basın kuruluşu 1 ve siyasi parti 1.

Kamu kurumları arasında Müftülük 4 hatıra ormanı sayısı ile ilk sırada Telekom Müdürlüğü ise 2 hatıra ormanı ile ikinci sırada yer alıyor."

Malatya'daki hatıra ormanlarındaki başarı durumu ortalamasının ise yüzde 75 oranında olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız