SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'10 Yılda Avrupa Lideri Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Toplantıya AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, İl Başkanı Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Belde Belediye Başkanları, Yeşilyurt İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, "Özellikle şu anda yeryüzü coğrafyasına baktığımız zaman Türkiye'nin nereden nereye geldiğini özellikle dış ülkelerdeki itibarının ne kadar önem arz ettiğine şahit olmaktayız. Başbakanımız bu yola çıkmış olduğumuz günden beri ekibiyle beraber nereye gitmişlerse çok düzgün izler bırakmışlar, kirli işlere hiç bulaşmamışlardır. Son günlerde Wikileaks denilen bir sitenin vermiş olduğu haberlerle alakalı Türkiye ile de, başta başbakanımız olmak üzere bir takım fitne ve
fesatların ortaya atılarak yine insanlar nezdinde itibarımızın düşürülmesine çalıştıklarına şahit oluyoruz. Ama biz onların yaptıkları bu çalışmaların hile ve desiselerin, her ne kadar karşımızda şer gibi görünmüş olsa bile yine bizim açımızdan hayra vesile olduğuna şahit olmaktayız" ifadelerini kaydetti.

Milletvekili Mehmet Şahin ise, "Dünyanın bütün ülkeleri küresel krizden dolayı maaşları dondurdular ve bir kısım ülkeler maaşları düşürdüler. Biz tabii ki maaşları yeterli görmüyoruz ama şuanda Ekonomist Dergisi dün açıkladı. 10 yıl içinde Türkiye Avrupa'nın lideri olacak. Bunu söyleyen biz değiliz, başkaları söylüyorlar. Şimdi dünyanın takdir ettiği, dünyanın övündüğü, dünyanın yanına yaklaşarak şeref kazanmak istediği böyle bir Başbakan böyle bir hükümet var" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız