SON DAKİKA
SON DEPREMLER

100 Bin Bomba Saçıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:54:36
100 Bin Bomba Saçıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu bölgede hasar gören evler için Başbakanlık’tan 500 bin TL gönderildiğini söyledi. Kışlanın taşınması konusunu Bakan Veysel Eroğlu’yla değerlendirdiklerini belirten Balkanlıoğlu ‘Yerleşim merkezinden uzak bir yere taşınacak. Bakanımız yer vermeye hazır’ dedi. Ayrıca Vali Balkanlıoğlu bölgeye 100 bin civarında bomba saçıldığını ve arama çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.
 
“ARAŞTIRMA SÜRÜYOR”
 
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, mühimmat deposundaki patlamanın her yönüyle araştırılmasının sürdüğünü, bombaların kullanım süreleri, neden o saatte tasnifleme yapıldığı yönündeki tüm soru işaretlerinin askeri makamlar tarafından sorgulandığını söyledi. Kışlada 100’ün üzerinde askerin görev yaptığını belirten Vali Balkanoğlu, bölgeye 100 bin civarında bomba saçıldığını ve 1.5 kilometre çaplı alanda arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Vali Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
 
“KIŞLANIN TAŞINMASI SÖZ KONUSU”
 
"Bölgede hasar gören evler ile ilgli Başbakanımızın talimatıyla valiliğimiz emrine şimdilik 500 bin lira istemiştik, o para gönderildi. İhtiyaç halinde ucu açık. Kışlanın taşınması söz konusu. Bu konuyu bakanımız Veysel Eroğlu ile değerlendirdik. Orman’dan istenmesi halinde kışla ve silah depoları, yerleşim merkezinden uzak bir yere taşınacak. Bu değerlendiriliyor. Bakanımız yer vermeye hazır olduğunu belirtti."
 
Afyon Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bölgedeki camilerde cuma namazı sonrası üzerinde el bombası fotoğraflarını gösteren broşürleri cemaate ve çocuklara dağıttı. Cuma hutbesinde de imamlar, el bombalarının görülmesi ve ya bulunması halinde 155 Polis imdat hattının aranması yönünde vaazlar verdi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız