SON DAKİKA
SON DEPREMLER

100 Bin Fidan Dikilecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:26
100 Bin Fidan Dikilecek
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'da 100 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını söyledi. 

Battalgazi Belediyesi, 2015 yılı içerisinde 100 bin adet fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 50 bin adet fidan Malatya’ya getirildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2015 yılı içerisinde 100 bin adet fidanı toprakla buluşturacaklarını söyledi. Gürkan, 50 bin adet fidanın geldiğini belirterek, fidanların belirlenen alanlarda toprakla buluşturulacağını kaydetti.

Malatya’nın 'Yeşil Malatya' adıyla bütünleşmesi noktasında çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Gürkan, “Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak Orman ve Su işleri Bakanlığımızla yaptığımız protokolle, 50 bin fidanın dikilmesi noktasında sivil toplum örgütleri ve diğer kuruluşlarla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. 2015 yılı için 100 bin adet fidanın Battalgazi ilçesine dikilerek, yeşil unvanıyla anılan ilimize tekrar bu unvanın kazandırılması yolunda gayret ve çaba içerisindeyiz. Bu konuda gerek sivil toplum örgütleri, gerek park ve bahçeler çalışanlarımızla, muhtarlarımızla birlikte ortak çalışma içerisinde olacağız. Bu yıl, yani 2015 yılı içerisinde 100 bin adet fidanı toprakla buluşturmayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız