SON DAKİKA
SON DEPREMLER

100 Bin Kişi Bekleniyor

A- A+ PAYLAŞ

 

Bu yıl 6-10 Temmuz günleri arasında yapılacak Sanayi ve Ticaret Fuarı'na 100 binden fazla ziyaretçi gelmesi hedefleniyor. 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı 'nın bölgenin en büyük karma fuarı olduğunu belirten Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, şunları belirtti;" Malatya Belediyesi'ne ait Mişmiş Park Fuar Alanı'nda bulunan fuar merkezinde toplam 9 bin metrekare kapalı alan ve 3 bin metrekare açık alan bulunmaktadır. Katılan firma profillerine bakıldığında fuara; imalat, ithalat ve ihracat, site ve inşaat, çevre düzenleme ve peyzaj, ısıtma-soğutma ve doğalgaz sistemleri, turizm , otomotiv sanayi, kimya, müteahhitlik ve proje, gıda, tekstil, sanayi, su arıtma, sağlık ve tıbbi cihazlar, plastik ve temizlik, medikal gruplar, finans, endüstriyel mutfak ekipmanları, ev ve ofis malzemeleri, elektrik ve elektronik, güvenlik, bilgisayar ve iletişim, beyaz eşya, yapı ürünleri sektörlerinde yer alan firmalar iştirak etmektedir."

Fuarda  ürün ve hizmetlerin tanıtılması, iş bağlantılarının yapılması ve satış yapılmasının sağlanacağını belirten Nalçacı sözlerine şöyle devam etti; 

"Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, ürün ve hizmetlerin tanıtımının, iş bağlantıları yapılmasının, hedef kitleler ile etkili bir zeminde buluşulmasının, satış yapmanın, dağıtım ve hizmet kanallarını genişletmenin ve gelişmekte olan pazarda alternatif olmanın en etkin ve kısa yolunu oluşturacaktır.  Bölgede merkez niteliği taşıyan Malatya'nın, yakın çevresiyle birlikte, fuara katılan sektörler için geniş bir pazar durumunda olduğu ortaya çıkmıştır. Bu pazarın önde gelen lokomotiflerinden birisi, sanayi ve yapı ürünleri sektörüdür. Bu sektörlerin büyümesi ve gelişmesi kendine bağlı olarak yan sektörlerle birlikte oldukça önemli bir katma değer meydana getirecektir.  Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük karma fuarı olarak ifade edilen 18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda 143 katılımcı firmaya ev sahipliği yaptık. Kültür A.Ş., 9 bin metrekare kapalı alan ve 3 bin metrekare açık alanda yurtdışında, yurt içinde ve Malatya'da katılan firmaları, yaklaşık 100 bin ziyaretçi ile buluşturma imkanı sağladı. Yurtdışı katılımcı firma sayısı: 4, il dışı katılımcı firma sayısı: 32 , il içi katılımcı firma sayısı: 107, toplam katılımcı firma sayısı: 143." 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız