SON DAKİKA
SON DEPREMLER

100 Bin Kitap Projesi

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Denizbank'ın işbirliği ile "Bin köye 100 bin kitap projesi" kapsamında Malatya'da kitap teslim töreni düzenlendi.

Tarım İl Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen kitap teslim töreninde konuşma yapan Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, "12 köyümüzdeki Tarım Danışmanlarına kitapları teslim etmek için toplanmış bulunuyoruz. Tarım danışmanlarımız üreticilere bu kitapları ulaştıracaklar" diyerek, çağımızın bilgiye en kolay ve en doğru şekilde ulaşma çağı olduğunu, ancak bazı köylerde internet ortamı olmaması nedeniyle yazılı ve basılı olarak uzmanlar tarafından eserlerin üreticilere ulaştırılacağını vurguladı.

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ise, "Çiftçilerin zor dönem geçirdiği bugünlerde, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Denizbank'ın işbirliği ile Bin köye 100 bin kitap projesini önemsiyoruz. Malatya çiftçileri olarak bu tür hizmetlerin arttırılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Denizbank Malatya Şube Müdürü Hıdır Yetik de, Denizbank'ın 2003 yılında Tarişbank'ı bünyesine alarak tarım bankacılığına başladığını hatırlatarak, özel bankalar arasında tarıma en fazla kredi veren banka olduklarını vurguladı. Yetik, başta kayısı olmak üzere, şeker pancarı, elma, arpa ve buğday konusunda finansman desteği sağladıklarını da dile getirdi.

Denizbank Çukurova Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Bülent Karayel ise, global krizin etkilerinin hala devam ettiğini dile getirerek, Denizbank olarak tarım seferberliği başlattıklarına dikkat çekti.

Konuşmalardan sonra tarım uzmanlarına kitapları teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız