SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"100 Bin Lira Destek Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:06:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ görenlere törenle sertifika verildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin düzenlediği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ programında eğitim gören 30 kişiye, MÜSİAD Malatya Şubesi'nde düzenlenen törenle sertifika verildi.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Malatya Müdürü Murat Sek, girişimcilik eğitim programı sonunda kursa katılanlara 100 bin lira destek verdiklerini, bunun 30 bin lirasının hibe olduğunu hatırlatıp, “Kalan kısmı ise 2 yıl vade ve yüzde 0 faizle veriyoruz” dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise Türkiye'nin 2023 yılında gelişmiş 10 ülke arasına girmeye çalıştığını ifade ederek, Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için yeni fabrikalar ve yeni genç işadamları ve girişimcilere ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Yeni iş yerlerinin açılmasının insanlara aş kazandırmak olduğuna dikkat çeken Balin, bu konuda iş adamları olarak girişimcilere yardımcı olduklarını kaydetti.

Konuşmalardan sonra eğitim gören 30 kursiyere sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız