SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'100 Bin Metrekare Taş Döşedik'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:05
'100 Bin Metrekare Taş Döşedik'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadiruşağı Mahallesindeki kilit taşı uygulama çalışmalarını yerinde inceledi.

KADİRUŞAĞI MAHALLESİNE KİLİT TAŞI UYGULAMASI TAMAMLANDI 

Beraberinde İŞGEM Müdürü Mehmet Karaman ile birlikte Kadiruşağı Mahallesine giden Başkan Polat, burada yaptığı açıklamada “Kilit Taşı Uygulamasıyla Mahallemiz çok güzel oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyorum “ dedi. 

Yeşilyurt Belediyesi olarak bu yıl için mahalle ve köylerdeki ana caddeler ile ara sokakların doğal ve kilit taş ile döşenmesi işinin İhalesini yaptıktan sonra çalışmaların çok yoğun devam ettiğini belirten Başkan Polat, “Bilindiği üzere 2015 yılın ilk aylarında doğal taş ve kilit taşı uygulaması için ihalemizi yapmıştık. Bu ihale sonucunda doğal taş uygulamaları bazı mahallelerimizde devam ediyor. Kilit taşıyla ilgili ihalede belirtilen metrekareyi tamamlamış durumdayız. Bugüne kadar 100 bin metrekare kilit taşı döşedik. Kırsal mahallelerimizde yaptığımız inceleme ve çalışmalara önem veriyoruz, buralara el atmaya gayret ediyoruz. Kadiruşağı Mahallemize ilk olarak iki bin metrekare kilit taşı döşemeyi planladık. Ancak çalışmalar sırasında yeni eklemelerle birlikte 5.000 M2 kilit taşı döşedik. Kadiruşağı mahallemizin ana caddesi ve ara sokakları kilit taşı uygulamasından sonra çok güzel bir görünüme kavuştu. Mahallemizin temiz ve güzel bir duruma kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

POLAT, “BU HİZMETLERDE MUHTARLARIN EMEĞİ OLDUKÇA FAZLA” 

Başkan Polat, “Mahallemize yaptığımız tüm hizmetler için muhtarlarımızla istişare ediyoruz, muhtarlarımızın da bu çalışmalarda emeği oldukça fazla, onlara da çok teşekkür ediyorum”  dedi. 

Kadiruşağı Mahalle Muhtarı Abdullah Baki Arslan ise, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti. Aslan, son yapılan kilit taşı çalışmasından sonra mahallerinin ana caddesi ve ara sokaklarının temizlendiğini ifade ederek “Yeşilyurt Belediye Başkanımızın bu güzel ziyareti hepimizi mutlu etmiştir. Çalışkan ve özverili yapısından dolayı Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibine sonsuz teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız