SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"100 Dönüm Alan Bulursak.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:03:41
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı  Selahattin Gürkan,  Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey Şire Pazarı’nda esnafları gezerek sorunları yerinde dinlediler. 

Şire Pazarı enafıyla  birlikte pazarı gezerek esnafların güvenlik, hijyen, altyapı ve sağlık sorunlarını dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Battalgazi ilçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş  sorunları çözmek adına belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ticaret Odası Başkanı Gürsel Özbey,"Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a, sorunlarımızı ne zaman belirtsek anında müdahele etmekte ve sorunlara çözüm bulma adına ellerinden geleni yapmaktadır. Şire pazarının altyapı ve güvenlik sorunlarının  olduğunu  ve bugünde İlçe Emniyet Müdürümüzle birlikte gelerek sorunumuza çözüm bulma yolunda bizleri ziyaret etmelerinden ötürü esnaf ve borsa olarak teşekkür ediyorum."dedi.

Gürkan ise yaptığı açıklamada, “Biz Belediye Başkanı  olmadan öncede, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve odalarla birlikte şehri  değerleriyle yönetme olgusu içine dayanan bir yönetim anlayışı içerisinde hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde eski pazarı gezdik. Bugünde içinde bulunduğumuz şire pazarını  ve esnaflarımızın sorunlarını dinlemek adına buradayız. Borsa başkanımızın da belirttiği bazı sorun ve sıkıntıları gördük. Gerekli notlar alındı. İmardan sorumlu Başkan Yardımcımızda şu anda burda. Battalgazi tarafından 100 dönümlük bir alan bulabilirsek şire pazarı esnafıylada ortak bir istişare  neticesinde Buğday Pazarı ve Şire Pazarı'nı  Malatya'ya yakışır sosyal donatı alanlarıyla birlikte esnafımıza uygun mekanları oluşturmak kaydıyla,Büyükşehir ilede ortak çalışma sonrası oraya taşıyabiliriz. Buradaki sıkıntıları sorunları Büyükşehir Belediyesi'yle istişare ederek yer bulunduktan sonra taşıma noktasındaki aşamaya geleceğiz. Neticede bu yıl esnafımızın ve çiftçimizin yüzü güldü.Kaysımızın belli bir fiat endeksi  aralığına girdiğini gördük.Hep birlikte el ele vererek daha güzel bir pazarda buluşmak ümidiyle.Esnafımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayıda sonsuz teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız